Дневни хороскоп за 30. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Налазите се у емотивном нескладу. Више вам смета партнерова еуфорија, него осјећај личне дезоријентисаности и емотивна несигурност.

Ако вам је стало да сачувате своје пословне интересе, потребно је да се послужите малим лукавством или неким заобилазним методама.

Уљепшајте своје расположење, опустите се.

Бик

Брину вас емотивне дилеме или лош предосјећај који имате у вези са једном блиском особом. Постоје ситуације које не можете рјешавати самостално. Успјешни резултати подразумијевају тимски рад и повјерење.

Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Близанци

Будите упорни пред својим партнером, немојте потискивати своје емотивне жеље и потребе. Ваше ријечи нису довољна гаранција да бисте оставили позитиван утисак на особу која одлучује о пословним интересима.

Нема разлога да се оптерећујете непотребним сумњама.

Рак

Нема потребе да се понашате сувише строго или хировито према вољеној особи, покажите више њежности и разумијевања у сваком погледу.

Важно је да се правилно разумијете са сарадницима или да јасно дефинише заједничка правила у послу. Избјегавајте нездраву исхрану или претјерано конзумирање цигарета и алкохола.

Лав

Непотребно играте двоструку улогу у друштву вољене особе. Упорно покушавате да наметнете своје ставове партнеру.

Уколико се ваши пословни циљеви не поклапају са заједничким интересима, промијените своју првобитну стратегију и прихватите разумну оријентацију.

Обратите пажњу на правилнију исхрану или на бољу заштиту.

Дјевица

Стало вам је да привучете нечију пажњу, преостаје вам да употријебите своје заводничке манире и да осмислите оригиналан наступ. Уколико вам је стало да се разликујете од других, будите довољно ефикасни и убједљиви пред сарадницима. Потрудите се да уљепшате своје расположење.

Вага

Планирајте излазак или емотивни сусрет, пријаће вам друштво блиске особе. Важно је да се осјетите пожељно у нечијој близини. Увијек постоји лакши или тежи пут до успјеха, пажљиво анализирајте различите изазове и могућности које постоје на пословној сцени. Емотивна афирмација позитивно дјелује на ваше расположење и мотивацију.

Шкорпија

Немојте заваравати партнера погрешном причом. Пред вољеном особом није важно оно што говорите, него оно што осјећате. Важно је да вјерујете у своју интуицију, али и да прихватите користан савјет које вам нуде блиски сарадници. Пријаће вам релаксација или нека спортска активност.

Стријелац

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме, прије него што вас неко ухвати на дјелу или вас изненади. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Потрудите се да завршите започете послове. Контролишите своје унутрашње конфликте.

Јарац

Неко умије снажно да усталаса ваше мисли и осјећања. Потрудите се да испуните партнерова очекивања. Понекад све изгледа релативно, ослоните се на нечији савјет и заједничку процјену. Важно је да правилно дефинишете своје циљеве. Избјегавајте различите изазове који вас психички оптерећују.

Водолија

Све више почиње да вам смета нечије присуство или понашање. Волите да господарите ситуацијом, али то нећете успјети.

Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче или личне интересе. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Рибе

Сувише бринете без разлога, партнер тренутно не жели да вам повјерава мисли или оно што осјећа. Будите стрпљиви.

Без обзира на вашу сналажљивост у пословним сусретима, постоје ствари које се не уклапају у вашу почетну процјену. Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана