Dnevni horoskop za 30. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 30. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Nalazite se u emotivnom neskladu. Više vam smeta partnerova euforija, nego osjećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost.

Ako vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama.

Uljepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Bik

Brinu vas emotivne dileme ili loš predosjećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom. Postoje situacije koje ne možete rješavati samostalno. Uspješni rezultati podrazumijevaju timski rad i povjerenje.

Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci

Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Vaše riječi nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima.

Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

Rak

Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nježnosti i razumijevanja u svakom pogledu.

Važno je da se pravilno razumijete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslu. Izbjegavajte nezdravu ishranu ili pretjerano konzumiranje cigareta i alkohola.

Lav

Nepotrebno igrate dvostruku ulogu u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da nametnete svoje stavove partneru.

Ukoliko se vaši poslovni ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, promijenite svoju prvobitnu strategiju i prihvatite razumnu orijentaciju.

Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

Djevica

Stalo vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje vam da upotrijebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubjedljivi pred saradnicima. Potrudite se da uljepšate svoje raspoloženje.

Vaga

Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osjetite poželjno u nečijoj blizini. Uvijek postoji lakši ili teži put do uspjeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Emotivna afirmacija pozitivno djeluje na vaše raspoloženje i motivaciju.

Škorpija

Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom nije važno ono što govorite, nego ono što osjećate. Važno je da vjerujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savjet koje vam nude bliski saradnici. Prijaće vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Strijelac

Potrebno je da riješite svoje emotivne dileme, prije nego što vas neko uhvati na djelu ili vas iznenadi. Pretjeranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Potrudite se da završite započete poslove. Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Jarac

Neko umije snažno da ustalasa vaše misli i osjećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savjet i zajedničku procjenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Izbjegavajte različite izazove koji vas psihički opterećuju.

Vodolija

Sve više počinje da vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspjeti.

Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Ribe

Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da vam povjerava misli ili ono što osjeća. Budite strpljivi.

Bez obzira na vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procjenu. Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana