Дневни хороскоп за 3. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 3. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Када је ријеч о љубави будите дискретни, постоји могућност да неко разоткрије ваше тајне намјере. Партнер будним оком посматра и прати ваше кретање. Стало вам је да се изборите за бољу пословну позицију. На срећу, дјелујете веома убједљиво на своју околину. Уносите више витамина и течности у исхрану.

Бик

У сусрету са вољеном особом преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Близанци

Нема потребе да потцјењујете партнерове могућности или да се заносите субјективним процјенама. Избјегавајте претјерано експонирање и немојте причати о стварима које представљају потенцијални ризик. Избјегавајте ситуације које неповољно утичу на ваше здравствено стање.

Рак

Размислите на који начин треба да шармирате и одобровољите партнера. Увијек постоји начин да освојите драгу особу. Компликована ситуација у којој се налазите произилази из заједничког покушаја да се направи правилна диоба пословних и финансијских интереса. У вечерњим сатима пријаће вам излазак или сусрет, као подстицај за добро расположење.

Лав

Ваше расположење може да се схвати на различите начине, а партнер нема превише разумијевања за ваше изговоре. Добијате погрешне информације о пословним приликама. У сусрету са сарадницима избјегавајте претјерану разметљивост. Пријаће вам излазак или сусрет са пријатељима.

Дјевица

Налазите се у осјетљивој фази. Избјегавајте тешке теме или ситуације које вас непотребно удаљавају од вољене особе. Строго оцјењујете нечије понашање и ситуације на пословној сцени, процјењујете на основу личних мјерила. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Вага

Вољена особа игнорише ваше идеје и покушава да вас наведе на своје планове. Не можете да се договорите о основним стварима. Не успијевате да предвидите нечији одговор на задату тему или да успоставите добар однос у комуникацији са сарадницима. Пријаће вам витаминска исхрана и већа количина течности.

Шкорпија

Дјелујете прилично узнемирено и теже контролишете своје емотивне импулсе. Често губите стрпљење пред блиском особом. Нема разлога да вас неко оптерећује погрешним идејама или да ограничава ваш пословни и друштвени утицај. Избјегавајте ситуације које вас исцрпљују.

Стријелац

Постављате сувишна питања блиској особи и на такав начин индиректно подстичете нову сумњу. Нема разлога за забринутост. Налазите се у доброј прилици да повлачите паралелне потезе, стога будите промишљени при избору нових пословних тема или циљева. Обратите пажњу на своје здравствене могућности.

Јарац

Будите упорни пред својим партнером, немојте потискивати своје емотивне жеље и потребе. Ваше ријечи нису довољна гаранција да бисте оставили позитиван утисак на особу која одлучује о пословним интересима. Нема разлога да се оптерећујете непотребним сумњама.

Водолија

Пажње и лијепих гестова никада довољно за заједничку срећу. Слободно уживајте у лијепим стварима. Договор са једном млађом особом обећава заједнички добитак, пословни успјех или задовољство. Налазите се у сјајној форми.

Рибе

Нема потребе да тражите кривца за своје промашаје. Дјелујете провокативно на партнера, али не постижете жељени ефекат. Претјерујете у својој жељи да оставите снажан утисак на сараднике. Ваше понашање указује на претјерано истицање личних способности. Важно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана