Dnevni horoskop za 3. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 3. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Kada je riječ o ljubavi budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namjere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje. Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, djelujete veoma ubjedljivo na svoju okolinu. Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Bik

U susretu sa voljenom osobom preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje vas iscrpljuju. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci

Nema potrebe da potcjenjujete partnerove mogućnosti ili da se zanosite subjektivnim procjenama. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik. Izbjegavajte situacije koje nepovoljno utiču na vaše zdravstveno stanje.

Rak

Razmislite na koji način treba da šarmirate i odobrovoljite partnera. Uvijek postoji način da osvojite dragu osobu. Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja da se napravi pravilna dioba poslovnih i finansijskih interesa. U večernjim satima prijaće vam izlazak ili susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumijevanja za vaše izgovore. Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbjegavajte pretjeranu razmetljivost. Prijaće vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Djevica

Nalazite se u osjetljivoj fazi. Izbjegavajte teške teme ili situacije koje vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe. Strogo ocjenjujete nečije ponašanje i situacije na poslovnoj sceni, procjenjujete na osnovu ličnih mjerila. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Voljena osoba ignoriše vaše ideje i pokušava da vas navede na svoje planove. Ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima. Ne uspijevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Prijaće vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

Škorpija

Djelujete prilično uznemireno i teže kontrolišete svoje emotivne impulse. Često gubite strpljenje pred bliskom osobom. Nema razloga da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj. Izbjegavajte situacije koje vas iscrpljuju.

Strijelac

Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za zabrinutost. Nalazite se u dobroj prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva. Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Jarac

Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Vaše riječi nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

Vodolija

Pažnje i lijepih gestova nikada dovoljno za zajedničku sreću. Slobodno uživajte u lijepim stvarima. Dogovor sa jednom mlađom osobom obećava zajednički dobitak, poslovni uspjeh ili zadovoljstvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Djelujete provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Pretjerujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti. Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana