Дневни хороскоп за 3. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 3. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Немојте дозволити да вас неко заварава. Потребни су вам бољи критеријуми при избору новог друштва или забаве. Осјећате негативно расположење у кругу сарадника, сачувајте присебност у сусрету са особом која подрива ваш пословни статус.

Потрудите се да побољшате своју концентрацију.

Бик

Објасните партнеру да вас повезују сличне жеље и афинитети, као и да не треба да оклијева пред заједничким изазовом. Провјерите своју срећу. Осјећате креативну инспирацију и дјелујете позитивно на своју околину. Важно је да се ангажујте на различитим странама. Налазите се у сјајној форми.

Близанци

Док ви дјелујете безбрижно, ваш партнер покушава да одгонетне заједничке дилеме. Неко индиректно осуђује ваш начин понашања. Умијете да се организујете и све обавезе завршавате ажурно и без велике приче. Испуњавате високе критеријуме. Важно је да ускладите жеље и реалне могућности.

Рак

Пријаће вам сусрет са блиском особом и емотивна пажња. Учините све што је потребно да остварите заједничко задовољство. Неко вам на индиректан начин даје до знања да свака услуга има своју повратну цијену и значење. Посветите пажњу стварима које вас духовно испуњавају.

Лав

Планирајте излазак или емотивни сусрет, пријаће вам друштво блиске особе. Важно је да се осјетите пожељно у нечијој близини. Увијек постоји лакши или тежи пут до успјеха, пажљиво анализирајте различите изазове и могућности које постоје на пословној сцени. Емотивна афирмација позитивно дјелује на ваше расположење и мотивацију.

Дјевица

Стало вам је да привучете нечију емотивну пажњу, али чините низ погрешних ствари. У пословно-финансијском смислу заборавите на превелике амбиције или на жељу за присвајањем туђих резултата. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Вага

Прихватите партнерову идеју или рјешење. Нема потребе да се емотивно надмудрујете у мртвој трци у којој нема побједника. Улажете велики напор, али неко нема поштовања за ваше резултате и заслуге. Ипак, ви сте особа која неће дозволити да оспоравају вашу улогу. Важно је да осјећате позитивну инспирацију, опустите се.

Шкорпија

У сусрету са вољеном особом потребно је да покажете истанчани слух и широке видике за заједничке планове. Немојте рјешавати туђу бригу, своју пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева. Пријаће цам више сати здравог сна, опустите се.

Стријелац

Будите искрени у сусрету са вољеном особом. Узајамно повјерење је неопходно и дјелује љековито. Уколико вам се не допада нечије понашање, покушајте да контролишете своје незадовољство. Обратите пажњу на правилнију исхрану и на здравији начин живота.

Јарац

Размислите на који начин треба да анимирате једну особу. Избјегавајте ривалство или такмичарске улоге у односу са љубавним партнером. Немојте очекивати немогућа рјешења, већ прикупите све неопходне информације о добрим пословним приликама. Обратите пажњу на уреднији начин живота и на правилну исхрану.

Водолија

Дјелујете задовољно и инспиративно, добијате емотивну подршку од особе која има важно мјесто у вашем животу. Потребно је да преузмете активну улогу или да се оријентишете ка практичним рјешењима. Показаће се да је успјех на вашој страни. Учините нешто корисно у прилог љепшем изгледу и бољем расположењу.

Рибе

Неко не испуњава ваша емотивна очекивања, али ви сте толерантни и пуни разумијевања за особу која користи вашу добру вољу. Будите мудри и прихватите нечији савјет да бисте спријечили додатне компликације. Околина не разумије у потпуности све ваше идеје. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана