Dnevni horoskop za 3. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 3. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave. Osjećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva vaš poslovni status.

Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Bik

Objasnite partneru da vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba da oklijeva pred zajedničkim izazovom. Provjerite svoju sreću. Osjećate kreativnu inspiraciju i djelujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Dok vi djelujete bezbrižno, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko indirektno osuđuje vaš način ponašanja. Umijete da se organizujete i sve obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Ispunjavate visoke kriterijume. Važno je da uskladite želje i realne mogućnosti.

Rak

Prijaće vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo. Neko vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga ima svoju povratnu cijenu i značenje. Posvetite pažnju stvarima koje vas duhovno ispunjavaju.

Lav

Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osjetite poželjno u nečijoj blizini. Uvijek postoji lakši ili teži put do uspjeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Emotivna afirmacija pozitivno djeluje na vaše raspoloženje i motivaciju.

Djevica

Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali činite niz pogrešnih stvari. U poslovno-finansijskom smislu zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vaga

Prihvatite partnerovu ideju ili rješenje. Nema potrebe da se emotivno nadmudrujete u mrtvoj trci u kojoj nema pobjednika. Ulažete veliki napor, ali neko nema poštovanja za vaše rezultate i zasluge. Ipak, vi ste osoba koja neće dozvoliti da osporavaju vašu ulogu. Važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju, opustite se.

Škorpija

U susretu sa voljenom osobom potrebno je da pokažete istančani sluh i široke vidike za zajedničke planove. Nemojte rješavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Prijaće cam više sati zdravog sna, opustite se.

Strijelac

Budite iskreni u susretu sa voljenom osobom. Uzajamno povjerenje je neophodno i djeluje ljekovito. Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoje nezadovoljstvo. Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način života.

Jarac

Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Nemojte očekivati nemoguća rješenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Vodolija

Djelujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mjesto u vašem životu. Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rješenjima. Pokazaće se da je uspjeh na vašoj strani. Učinite nešto korisno u prilog ljepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Ribe

Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, ali vi ste tolerantni i puni razumijevanja za osobu koja koristi vašu dobru volju. Budite mudri i prihvatite nečiji savjet da biste spriječili dodatne komplikacije. Okolina ne razumije u potpunosti sve vaše ideje. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana