Дневни хороскоп за 29. септембар

Срна
Дневни хороскоп за 29. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован:

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Заједнички сусрет се претвара у “љепши дио стварности”.

Полазите од погрешних информација, тако да ваше прогнозе дјелују неубједљиво. Прихватите добронамјерну критику.

Нема потребе да се оптерећујете тешким темама.

Бик:

Понекад треба искључити разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Погађа вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Међутим, важно је да се ствари завршавају на добар начин.

Немојте спутавати своја осјећања или жеље, опустите се.

Близанци

Немојте заваравати свог партнера погрешном причом. Пред вољеном особом није важно оно што говорите, него оно што осјећате. С намјером да представите своје идеје на оригиналан начин, могуће је да погрешно претпоставите нечију реакцију.

Пријаће вам релаксација или нека спортска активност.

Рак

Дјелујете узнемирено, затражите нечији опроштај и избјегавајте емотивно ривалство. Контролишите своје импулсе. Не можете заваравати сараднике причом која импонује вашој сујети и занемарити нечију оштроумност.

Пријаће вам релаксација уз омиљени хоби.

Лав

У моментима дјелујете тајанствено, али партнер нема довољно интересовања или воље да одгонета ваше мисли. Умијете да успоставите добру пословну контролу и да усмјеравате догађаје у правцу који доноси практичне резултате. Зрачите позитивном енергијом и добрим расположењем.

Дјевица

Попустљивост пред вољеном особом не представља знак емотивне слабости. Оптерећујете се погрешним идејама. Умијете да направите добру процјену у пословним преговорима. Размислите у којем правцу треба да тражите нове одговоре и рјешења. Потребно је да се растеретите сувишних брига и да олакшате своју савјест.

Вага

Није вам дозвољено све што прижељкујете, али ви се не предајете лако и упорно смишљате неки заобилазан начин. Добро размислите на који начин треба да се изборите за бољу пословну позицију, немојте потцјењивати нечију улогу. Будите пажљивији у саобраћају.

Шкорпија

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Промијените своју оријентацију у размишљању. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у инфериорној позицији у односу на своје сараднике. Будите умјерени и избјегавајте различите изазове.

Стријелац

Дјелујете задовољно и инспиративно, добијате емотивну подршку од особе која има важно мјесто у вашем животу.

Потребно је да преузмете активну улогу или да се окренете ка практичним рјешењима. Показаће се да је успјех на вашој страни. Учините нешто корисно у прилог лепшем изгледу и бољем расположењу.

Јарац

Важно је да поступате у складу са својим осјећањима. Ведар дух и добре намјере дају додатну снагу.

Утисак који имате у вези са пословним приликама потврдиће се као исправан. Будите досљедни у својим намјерама. Налазите се у сјајној форми.

Водолија

У односу са вољеном особом није све онако као што бисте жељели, али све је могуће побољшати уз већу дозу искрености и разумијевања.

Позитивни узори могу да вам послуже као добро рјешење за неке спорне ситуације. Угледајте се на неког ко има више знања или искуства.

Будите пажљивији у саобраћају, избјегавајте стресне ситуације.

Рибе

Искрене емоције увијек дјелују љековито, задржите пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи. Понекад треба употријебити различите мјере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама. Пријаће вам релаксација, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана