Dnevni horoskop za 29. septembar

Srna
Dnevni horoskop za 29. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan:

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret se pretvara u “ljepši dio stvarnosti”.

Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze djeluju neubjedljivo. Prihvatite dobronamjernu kritiku.

Nema potrebe da se opterećujete teškim temama.

Bik:

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način.

Nemojte sputavati svoja osjećanja ili želje, opustite se.

Blizanci

Nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom nije važno ono što govorite, nego ono što osjećate. S namjerom da predstavite svoje ideje na originalan način, moguće je da pogrešno pretpostavite nečiju reakciju.

Prijaće vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Rak

Djelujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

Prijaće vam relaksacija uz omiljeni hobi.

Lav

U momentima djelujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta vaše misli. Umijete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmjeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Djevica

Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Umijete da napravite dobru procjenu u poslovnim pregovorima. Razmislite u kojem pravcu treba da tražite nove odgovore i rješenja. Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da olakšate svoju savjest.

Vaga

Nije vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki zaobilazan način. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcjenjivati nečiju ulogu. Budite pažljiviji u saobraćaju.

Škorpija

Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje vas udaljavaju od drage osobe. Promijenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Ne dopada vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Budite umjereni i izbjegavajte različite izazove.

Strijelac

Djelujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mjesto u vašem životu.

Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se okrenete ka praktičnim rješenjima. Pokazaće se da je uspjeh na vašoj strani. Učinite nešto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Jarac

Važno je da postupate u skladu sa svojim osjećanjima. Vedar duh i dobre namjere daju dodatnu snagu.

Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama potvrdiće se kao ispravan. Budite dosljedni u svojim namjerama. Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija

U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste željeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumijevanja.

Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rješenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva.

Budite pažljiviji u saobraćaju, izbjegavajte stresne situacije.

Ribe

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Prijaće vam relaksacija, opustite se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana