Дневни хороскоп за 29. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Неко вас подстиче на добро расположење. У складу са својим афинитетима умијете да створите романтичну атмосферу и да привучете пажњу.

Одбијате да прихватите нечију улогу у преговорима, не желите да се налазите изван главних догађаја на пословној сцени. Слободно вријеме посветите рекреацији, пријаће вам шетња.

Бик

Претјерујете у својим очекивањима пред вољеном особом. Неко не жели да вам “полаже све рачуне”. Пажљивије анализирајте околину и немојте дозволити да вас неко подстиче на ривалске односе. Будите пажљивији у саобраћају.

Близанци

Прија вам нечије присуство. Будите дискретнији при сусретима који обилују снажним емоцијама или прикривеним страстима. Осјећате потребу да се растеретите од нагомиланих обавеза. Препустите својим сарадницима да заврше тежи дио посла. Нема потребе да прецјењујете личне могућности, будите умјерени.

Рак

Нема разлога да се понашате исувише строго према блиској особи. Прихватите нечије искрено извињење, као добар сигнал. Неко не уважава ваше примедбе, али различитост размишљања и понашања не треба да вас наводи на сумњу у своје способности. Немојте дозволити да вас неко наводи на деструктивно понашање.

Лав

Нема разлога да сумњате у своја осјећања или ријечи које изговора вољена особа. Делујете исувише строго. Неко вам намеће различите обавезе. Избјегавајте јавну расправу и ситуације које вас додатно замарају. Пријаће вам дијетална или витаминска исхрана.

Дјевица

У сусрету са вољеном особом све може да се промијени на једноставан начин, покажите добру вољу и спремност на прилагођавање. Неко вас доводи у незахвалну ситуацију и почиње да вас иритира својим понашањем. Потрудите се да остварите своје намјере. Важно је да сачувате присебност духа.

Вага

Будите дискретни, постоји могућност да неко разоткрије ваше “тајне намјере”. Партнер будним оком посматра и прати ваше кретање. Стало вам је да се изборите за бољу пословну позицију. На срећу дјелујете веома убједљиво на своју околину. Уносите више витамина и течности у исхрану.

Шкорпија

Партнер вам често приговара на понашању и пропустима. Можда немате довољно убједљива објашњења на једноставна питања. Радујете се због нових информација. У прилог вам иду различите околности и сазнање да се налазите у центру важних догађања. Избјегавајте непотребне компликације и велике изазове.

Стријелац

Нема разлога да се понашате строго према партнеру. Покажите да имате довољно разумијевања и емотивног слуха. Неко не обраћа пажњу на ваш пословни ауторитет или коментаре које упућујете. Потребно је да успоставите бољи модел успјешне комуникације. Избјегавајте деструктивно понашање и лоше навике.

Јарац

Покажите више разумијевања и њежности према вољеној особи. Хвалисавост може да вам створи додатну непријатност. Нема разлога да мистификујете своје пословне планове или да игноришете нечије присуство. Приуштите себи лијепе ситнице, као подстицај за добро расположење.

Водолија

Будите њежни и маштовити у друштву вољене особе. Уколико сте слободни одговорите на нечији позив. Проблеме је лакше ријешити уз нечије присуство или договор. Прихватите користан савјет. Важно је да правилно усмјеравате своју енергију.

Рибе

У сусрету са вољеном особом нема разлога да скривате истину. Потребна вам је нечија наклоност. Дјелујете динамично и сарадници теже прате ваш убрзани темпо. Потребно је да се прилагодите. Пријаће вам опуштање и више сати здравог сна.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана