Dnevni horoskop za 29. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 29. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Neko vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umijete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete pažnju.

Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, prijaće vam šetnja.

Bik

Pretjerujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam “polaže sve račune”. Pažljivije analizirajte okolinu i nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na rivalske odnose. Budite pažljiviji u saobraćaju.

Blizanci

Prija vam nečije prisustvo. Budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Osjećate potrebu da se rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži dio posla. Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, budite umjereni.

Rak

Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije iskreno izvinjenje, kao dobar signal. Neko ne uvažava vaše primedbe, ali različitost razmišljanja i ponašanja ne treba da vas navodi na sumnju u svoje sposobnosti. Nemojte dozvoliti da vas neko navodi na destruktivno ponašanje.

Lav

Nema razloga da sumnjate u svoja osjećanja ili riječi koje izgovora voljena osoba. Delujete isuviše strogo. Neko vam nameće različite obaveze. Izbjegavajte javnu raspravu i situacije koje vas dodatno zamaraju. Prijaće vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Djevica

U susretu sa voljenom osobom sve može da se promijeni na jednostavan način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagođavanje. Neko vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da vas iritira svojim ponašanjem. Potrudite se da ostvarite svoje namjere. Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Vaga

Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše “tajne namjere”. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje. Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću djelujete veoma ubjedljivo na svoju okolinu. Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Škorpija

Partner vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubjedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Izbjegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Strijelac

Nema razloga da se ponašate strogo prema partneru. Pokažite da imate dovoljno razumijevanja i emotivnog sluha. Neko ne obraća pažnju na vaš poslovni autoritet ili komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspješne komunikacije. Izbjegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Jarac

Pokažite više razumijevanja i nježnosti prema voljenoj osobi. Hvalisavost može da vam stvori dodatnu neprijatnost. Nema razloga da mistifikujete svoje poslovne planove ili da ignorišete nečije prisustvo. Priuštite sebi lijepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Budite nježni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni odgovorite na nečiji poziv. Probleme je lakše riješiti uz nečije prisustvo ili dogovor. Prihvatite koristan savjet. Važno je da pravilno usmjeravate svoju energiju.

Ribe

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da skrivate istinu. Potrebna vam je nečija naklonost. Djelujete dinamično i saradnici teže prate vaš ubrzani tempo. Potrebno je da se prilagodite. Prijaće vam opuštanje i više sati zdravog sna.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana