Дневни хороскоп за 28. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Емотивна ситуација се мијења, али не треба да се уљуљкујете лажном надом. Будите промишљени прије него што проговорите.

Немојте преувеличавати своје знање или способности. Понекад ситни детаљи одлучују о завршним резултатима.

Вечерње сате посветите релаксацији или неком омиљеном хобију.

Бик

Нема разлога да се понашате сусретљиво. Важно је да схватите праву вриједност нечијег присуства. Поступите на основу својих мјерила и без детаљних објашњења. Коло среће се окреће, негдје добијате, а негдје губите. Сачувајте присебност духа и добру концентрацију.

Близанци

Прија вам додатна пажња и размјена њежности у односу са вољеном особом. Неко осваја ваше симпатије и емотивну наклоност. Нема разлога да мистификујете своје пословно-финансијске планове или да игноришете нечије присуство и утицај. Приуштите себи више релаксације, пријаће вам шетња у природи.

Рак

Немојте чинити ствари које иритирају вољену особу. Непотребно изазивате нечије негодовање и незадовољство. Ако сте оптерећени великим амбицијама, обратите пажњу на нечији коментар о пословним приликама. Пријаће вам неки вид спортске активности.

Лав

Осјећате нелагодност. Партнер нема довољно слуха за ваша објашњења и изговоре, а вама недостаје стрпљење. Покушавате да остварите своје пословне планове, али постоје изненадни проблеми који вас успоравају. Вечерње сате проведите на мирнији начин, релаксирајте се.

Дјевица

Срећа је потенцијално на вашој страни, постоји особа која вам поклања искрена осећања. Важно је да направите добар избор. Дјелујете несмотрено и дозвољавате неком да разоткрије ваше пословне намјере. Сваком се дешава омашка. Избјегавајте ситуације које вас психички потресају.

Вага

Будите довољно маштовити и осмислите неку интересантну забаву удвоје. Учините све што је потребно да спојите лијепо са корисним ситуацијама у различитим правцима. Све је могуће када имате добру вољу.

Шкорпија

Пажљивије слушајте и анализирајте партнерову поруку. Немојте игнорисати нечије ријечи. Понекад је тешко признати пораз, али то је први корак који води ка психолошком олакшању.

Избјегавајте импулсивне реакције.

Стријелац

Прати вас нова емотивна дилема. Не знате да ли партнер гријеши или само дјелује сумњиво у стварима које прећуткује. Потребно је да пронађете ново рјешење да бисте правилно ријешили различите неспоразуме који вас прате у сусрету са сарадницима. Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

Јарац

Без нечијег присуства осјећате емотивну празнину. Тешко вам је да изразите своја осјећања и намјере пред блиском особом.

Интересују вас конкретни резултати и могућност за убрзаним напредовањем на пословној љествици. Обратите пажњу на свој стил изражавања. Пратите свој унутрашњи глас и потребе, опустите се.

Водолија

Погађа вас нечије понашање или одлука. Трудите се да потиснете своје нерасположење мада вам то баш и не успијева. Ви располажете убједљивим аргументима, али некоме није стало да истина исплива на видјело. Очекујте тешке преговоре. Вечерње сате посветите омиљеном хобију и релаксацији.

Рибе

Дјелујете забринуто. Избјегавајте принцип кажњавања или ривалство у односу са вољеном особом. Имате предосјећај да вас неко заварава или да вам измиче добра пословна прилика. Сачекајте на боље услове. Важно је да правилно контролишете своје унутрашње конфликте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана