Dnevni horoskop za 28. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 28. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Emotivna situacija se mijenja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom. Budite promišljeni prije nego što progovorite.

Nemojte preuveličavati svoje znanje ili sposobnosti. Ponekad sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima.

Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Bik

Nema razloga da se ponašate susretljivo. Važno je da shvatite pravu vrijednost nečijeg prisustva. Postupite na osnovu svojih mjerila i bez detaljnih objašnjenja. Kolo sreće se okreće, negdje dobijate, a negdje gubite. Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

Blizanci

Prija vam dodatna pažnja i razmjena nježnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. Priuštite sebi više relaksacije, prijaće vam šetnja u prirodi.

Rak

Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje i nezadovoljstvo. Ako ste opterećeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o poslovnim prilikama. Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti.

Lav

Osjećate nelagodnost. Partner nema dovoljno sluha za vaša objašnjenja i izgovore, a vama nedostaje strpljenje. Pokušavate da ostvarite svoje poslovne planove, ali postoje iznenadni problemi koji vas usporavaju. Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Djevica

Sreća je potencijalno na vašoj strani, postoji osoba koja vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Djelujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije vaše poslovne namjere. Svakom se dešava omaška. Izbjegavajte situacije koje vas psihički potresaju.

Vaga

Budite dovoljno maštoviti i osmislite neku interesantnu zabavu udvoje. Učinite sve što je potrebno da spojite lijepo sa korisnim situacijama u različitim pravcima. Sve je moguće kada imate dobru volju.

Škorpija

Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije riječi. Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju.

Izbjegavajte impulsivne reakcije.

Strijelac

Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner griješi ili samo djeluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Potrebno je da pronađete novo rješenje da biste pravilno riješili različite nesporazume koji vas prate u susretu sa saradnicima. Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Jarac

Bez nečijeg prisustva osjećate emotivnu prazninu. Teško vam je da izrazite svoja osjećanja i namjere pred bliskom osobom.

Interesuju vas konkretni rezultati i mogućnost za ubrzanim napredovanjem na poslovnoj ljestvici. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja. Pratite svoj unutrašnji glas i potrebe, opustite se.

Vodolija

Pogađa vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje mada vam to baš i ne uspijeva. Vi raspolažete ubjedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Očekujte teške pregovore. Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Ribe

Djelujete zabrinuto. Izbjegavajte princip kažnjavanja ili rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Imate predosjećaj da vas neko zavarava ili da vam izmiče dobra poslovna prilika. Sačekajte na bolje uslove. Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana