Дневни хороскоп за 28. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Преосјетљиво реагујете на различите ситнице, партнер не примјећује ствари које за вас имају другачије значење. Уколико вас неко опомиње да промијените своје захтјеве у пословно-финансијској сарадњи, прихватите одређени компромис. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Бик

Важно је да учините оно што осјећате јер избор погрешне улоге на крају оставља лош утисак пред блиском особом. Дјелујете нестрпљиво, али додатна иницијатива са ваше стране не доноси позитивне резултате и нечију наклоност. Немојте прецјењивати личне могућности, избјегавајте стресне ситуације.

Близанци

Немојте потискивати своје жеље, постоји особа која може да вам угоди или да вам приушти добар љубавни третман. Информације које добијате потврђују ваша очекивања о даљем развоју догађаја на пословној сцени. Уживајте у стварима које вас инспиришу на позитивно расположење.

Рак

Сусрет са једном особом више подсјећа на игру емотивног прикривања и тестирања, него на искрену размјену осјећања.

Налазите се пред новом пословном дилемом. Избјегавајте такмичарске ситуације, посебно када не располажете провјереним информацијама. Посветите пажњу ведрим садржајима, опустите се.

Лав

Обратите се блиској особи за утјеху и емотивно разумијевање. Неко има добру идеју и искрено брине о вашем расположењу.

Улажете огромну енергију у посао којим се бавите, али на крају добијате само дјелимичне резултате. Нема потребе да драматично доживљавате нове догађаје, опустите се.

Дјевица

У одређеним ситуацијама уз вас трпи и вољена особа, али ви то упорно поричете са намјером да се ствари промијене у вашу корист. Дјелујете сумњичаво у сусрету са сарадницима. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Вага

Партнер дјелује прилично узнемирено што ремети и ваше расположење. Не можете да ускладите заједничка интересовања. Пред вама је један тежи задатак, стога не будите лакомислени у личним процјенама. Затражите нечију подршку или стручно мишљење. Избјегавајте различите непријатности и напорне ситуације.

Шкорпија

Боље је да своју пажњу посветите породичном животу или некој мирнијој теми у којој преовлађују позната правила игре. Умор, лоша концентрација или расијаност, представљају довољан повод да се не уплићете у различите компликације. У вечерњим сатима пријаће вам опуштена атмосфера, акумулирајте позитивну енергију.

Стријелац

Очекује вас добитак, али и резигнација. Лако вас је узнемирити и покренути на јачу емотивну реакцију. Превише бринете због нечијих ријечи или поступака. Ваша интересовања су практичне природе и непотребно форсирате одређене пословне ситуације. Пријаће вам боравак у природи или психофизичка релаксација.

Јарац

Прикривање истине пред блиском особом узрокује нове емотивне сумње. Узајамно повјерење је неопходно и дјелује љековито.

Уколико вам се не допада нечије понашање, покушајте да контролишете своју професионалну осујећеност или незадовољство. Обратите пажњу на правилну исхрану или на здравији начин живота.

Водолија

Дјелујете задовољно и расположено за излазак и нови сусрет. Вољена особа чини све што је потребно да испуни сва ваша очекивања. Важно је да остварите позитивне резултате, али не по цијену прекида пословне сарадње. Прихватите нечији користан савјет. Пријаће вам више сати чврстог сна, обратите пажњу на снове.

Рибе

Важно је да поступате у складу са својим осјећањима. Ведар дух и добре намјере дају додатну снагу. Утисак који имате у вези са пословним приликама, потврдиће се као исправан. Будите досљедни у својим намјерама. Налазите се у сјајној форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана