Dnevni horoskop za 28. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 28. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Preosjetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primjećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje zahtjeve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Bik

Važno je da učinite ono što osjećate jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom. Djelujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Nemojte precjenjivati lične mogućnosti, izbjegavajte stresne situacije.

Blizanci

Nemojte potiskivati svoje želje, postoji osoba koja može da vam ugodi ili da vam priušti dobar ljubavni tretman. Informacije koje dobijate potvrđuju vaša očekivanja o daljem razvoju događaja na poslovnoj sceni. Uživajte u stvarima koje vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

Rak

Susret sa jednom osobom više podsjeća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja, nego na iskrenu razmjenu osjećanja.

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Izbjegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete provjerenim informacijama. Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Lav

Obratite se bliskoj osobi za utjehu i emotivno razumijevanje. Neko ima dobru ideju i iskreno brine o vašem raspoloženju.

Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo djelimične rezultate. Nema potrebe da dramatično doživljavate nove događaje, opustite se.

Djevica

U određenim situacijama uz vas trpi i voljena osoba, ali vi to uporno poričete sa namjerom da se stvari promijene u vašu korist. Djelujete sumnjičavo u susretu sa saradnicima. Pretjerana zabrinutost loše utiče na vašu koncentraciju.

Vaga

Partner djeluje prilično uznemireno što remeti i vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Pred vama je jedan teži zadatak, stoga ne budite lakomisleni u ličnim procjenama. Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Izbjegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Škorpija

Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju poznata pravila igre. Umor, loša koncentracija ili rasijanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. U večernjim satima prijaće vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Strijelac

Očekuje vas dobitak, ali i rezignacija. Lako vas je uznemiriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih riječi ili postupaka. Vaša interesovanja su praktične prirode i nepotrebno forsirate određene poslovne situacije. Prijaće vam boravak u prirodi ili psihofizička relaksacija.

Jarac

Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje nove emotivne sumnje. Uzajamno povjerenje je neophodno i djeluje ljekovito.

Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na zdraviji način života.

Vodolija

Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak i novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cijenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savjet. Prijaće vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe

Važno je da postupate u skladu sa svojim osjećanjima. Vedar duh i dobre namjere daju dodatnu snagu. Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama, potvrdiće se kao ispravan. Budite dosljedni u svojim namjerama. Nalazite se u sjajnoj formi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana