Дневни хороскоп за 28. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Март ће бити релативно миран и одмјерен период у животу Овна. Не очекују се веће промјене. Све ће ићи по плану, а представници знака моћи ће да своде рачуне и створе резерву за будућност. Неке представнике знака привући ће филозофија и размишљања о смислу живота. Средина мјесеца биће идеално вријеме за Овнове који планирају велике куповине или склапање трансакција за велике износе.

Бик

Позитивне промјене ће се десити у готово свим областима живота. А све што урадите у марту биће одлична основа за будућа достигнућа, иако ћете то осјетити много касније. Најповољнија ће бити прва декада у мјесецу. Бикови могу да покажу свој професионализам и пословни дух у правим круговима. Током овог периода звијезде обећавају представницима знака тајне романтичне везе које ће постати извор инспирације.

Близанци

У марту, захваљујући повећаном енергетском потенцијалу, Близанци ће моћи да остваре своје снове. Прије свега то се тиче професионалних достигнућа. Многи представници знака имаће прилику да се опробају у новим пројектима и са ентузијазмом преузму предложене задатке.

Рак

Скромни Ракови ће неочекивано изаћи из своје љуштуре и испробати нове активности. Експерименти ће бити успјешни, а представници знака ће стећи поуздане спонзоре. Средином мјесеца требало би да будете пажљивији према свом друштвеном кругу. Пустите прошлост, све најбоље је пред вама.

Лав

С једне стране имаћете много прилика, а са друге стране можете пронаћи невјероватан број ограничења између којих неће бити лако балансирати. Почетком марта Лавови ће морати да се фокусирају на материјална питања. Рјешавање финансијских проблема треба да буде један од важнијих задатака.

Дјевица

Март ће отворити бриљантне шансе за Дјевице. Биће потребна пракса да би били корисни - немојте то занемарити. Звијезде обећавају Дјевици раст каријере, што би могло да окрене главе неким представницима знака. Средина марта ће вас натјерати да изнова погледате љубавне везе.

Вага

Позитивне промјене ће се смјењивати са потешкоћама, а за испуњење жеља мораће се примијенити све расположиве снаге. Почетком марта Вага ће стрмоглаво уронити у посао којег ће бити много. До краја прве декада ваша одлучност ће дати прве плодове. У првој половини мјесеца стижу и бурне љубавне авантуре.

Шкорпија

Посебно успјешне биће активности оних који раде са људима и у области умјетности. Међутим, не заборавите да не постоји само инспирација, већ и рутина. Зазирањем од редовног посла ризикујете да се посао нагомила. У марту ће многе Шкорпије моћи да се опробају као волонтери.

Стријелац

Слободни представници знака моћи ће да се вежу породичним везама. Породични Стријелац ће проводити доста времена са вољенима. Ово ће помоћи у јачању односа и поправљању давно изгубљених породичних веза. Крајем марта Стријелац ће коначно осјетити утицај позитивних прољећних енергија.

Јарац

Јарчеви ће морати истовремено да постану лидери и извођачи и да буду одговорни за оно што је урађено у потпуности. Бићете у центру протока информација који се стално мијења. Јарчеви ће у марту остварити много корисних контаката на највишем нивоу. У будућности ово ће позитивно утицати на вашу каријеру.

Водолија

Оне који, по обичају, иду против вјетра, чекају многа изненађења. Креативност и омиљена ствар ће помоћи да се попуни празнина. Међутим, оно што се догодило ће вас приморати да преиспитате свој друштвени круг и, евентуално, да се ослободите негативних људи.

Рибе

Рибе ће почети активно да мијењају свој уобичајени живот. Да би то учинили, представници знака ће се уронити у понор догађаја и покушати да буду у времену свуда. Битно је да се ангажујете, али немојте да идете против себе ако осјећате умор. Битно је да одредите приоритете и одморите се када је потребно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана