Dnevni horoskop za 28. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 28. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Mart će biti relativno miran i odmjeren period u životu Ovna. Ne očekuju se veće promjene. Sve će ići po planu, a predstavnici znaka moći će da svode račune i stvore rezervu za budućnost. Neke predstavnike znaka privući će filozofija i razmišljanja o smislu života. Sredina mjeseca biće idealno vrijeme za Ovnove koji planiraju velike kupovine ili sklapanje transakcija za velike iznose.

Bik

Pozitivne promjene će se desiti u gotovo svim oblastima života. A sve što uradite u martu biće odlična osnova za buduća dostignuća, iako ćete to osjetiti mnogo kasnije. Najpovoljnija će biti prva dekada u mjesecu. Bikovi mogu da pokažu svoj profesionalizam i poslovni duh u pravim krugovima. Tokom ovog perioda zvijezde obećavaju predstavnicima znaka tajne romantične veze koje će postati izvor inspiracije.

Blizanci

U martu, zahvaljujući povećanom energetskom potencijalu, Blizanci će moći da ostvare svoje snove. Prije svega to se tiče profesionalnih dostignuća. Mnogi predstavnici znaka imaće priliku da se oprobaju u novim projektima i sa entuzijazmom preuzmu predložene zadatke.

Rak

Skromni Rakovi će neočekivano izaći iz svoje ljušture i isprobati nove aktivnosti. Eksperimenti će biti uspješni, a predstavnici znaka će steći pouzdane sponzore. Sredinom mjeseca trebalo bi da budete pažljiviji prema svom društvenom krugu. Pustite prošlost, sve najbolje je pred vama.

Lav

S jedne strane imaćete mnogo prilika, a sa druge strane možete pronaći nevjerovatan broj ograničenja između kojih neće biti lako balansirati. Početkom marta Lavovi će morati da se fokusiraju na materijalna pitanja. Rješavanje finansijskih problema treba da bude jedan od važnijih zadataka.

Djevica

Mart će otvoriti briljantne šanse za Djevice. Biće potrebna praksa da bi bili korisni - nemojte to zanemariti. Zvijezde obećavaju Djevici rast karijere, što bi moglo da okrene glave nekim predstavnicima znaka. Sredina marta će vas natjerati da iznova pogledate ljubavne veze.

Vaga

Pozitivne promjene će se smjenjivati sa poteškoćama, a za ispunjenje želja moraće se primijeniti sve raspoložive snage. Početkom marta Vaga će strmoglavo uroniti u posao kojeg će biti mnogo. Do kraja prve dekada vaša odlučnost će dati prve plodove. U prvoj polovini mjeseca stižu i burne ljubavne avanture.

Škorpija

Posebno uspješne biće aktivnosti onih koji rade sa ljudima i u oblasti umjetnosti. Međutim, ne zaboravite da ne postoji samo inspiracija, već i rutina. Zaziranjem od redovnog posla rizikujete da se posao nagomila. U martu će mnoge Škorpije moći da se oprobaju kao volonteri.

Strijelac

Slobodni predstavnici znaka moći će da se vežu porodičnim vezama. Porodični Strijelac će provoditi dosta vremena sa voljenima. Ovo će pomoći u jačanju odnosa i popravljanju davno izgubljenih porodičnih veza. Krajem marta Strijelac će konačno osjetiti uticaj pozitivnih proljećnih energija.

Jarac

Jarčevi će morati istovremeno da postanu lideri i izvođači i da budu odgovorni za ono što je urađeno u potpunosti. Bićete u centru protoka informacija koji se stalno mijenja. Jarčevi će u martu ostvariti mnogo korisnih kontakata na najvišem nivou. U budućnosti ovo će pozitivno uticati na vašu karijeru.

Vodolija

One koji, po običaju, idu protiv vjetra, čekaju mnoga iznenađenja. Kreativnost i omiljena stvar će pomoći da se popuni praznina. Međutim, ono što se dogodilo će vas primorati da preispitate svoj društveni krug i, eventualno, da se oslobodite negativnih ljudi.

Ribe

Ribe će početi aktivno da mijenjaju svoj uobičajeni život. Da bi to učinili, predstavnici znaka će se uroniti u ponor događaja i pokušati da budu u vremenu svuda. Bitno je da se angažujete, ali nemojte da idete protiv sebe ako osjećate umor. Bitno je da odredite prioritete i odmorite se kada je potrebno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana