Дневни хороскоп за 28. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Неко вас иритира својим понашањем и коментарима. Често губите стрпљење пред једном блиском особом. Немојте дозволити да вас неко оптерећује погрешним идејама или да вас условљава. Будите промишљени.

 

Бик

Неко вас подстиче на добро расположење. У складу са својим афинитетима умијете да створите романтичну атмосферу и да привучете нечију пажњу. Одбијате да прихватите нечију улогу у преговорима, не желите да се налазите изван главних догађаја на пословној сцени.

 

Близанци

У сусрету са вољеном особом покажите искрене намјере, пробудите неке уснуле жеље и емоције. Подстичите код себе радозналост, али немојте прекорачити зидове истине. Очекује вас поучно искуство у пословној сарадњи.

 

Рак

Планирајте романтичну забаву удвоје. Очекује вас тајанствена шифра, која дјелује позитивно на ваше расположење и мотивацију. Конфликт у рјешавању пословних интереса ствара додатну тензију у односу са сарадницима, будите довољно опрезни и промишљени.

 

Лав

Понекад треба искључити разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре. Погађа вас нечије понашање или неправда при пословној сарадњи. Важно је да се ствари завршавају на добар начин.

 

Дјевица

Занемарили сте нечија осјећања, глас савјести вас подсјећа на извињење. Размислите на који начин треба да се искупите пред вољеном особом. Ваши сарадници имају добру пословну стратегију, стога прихватите нове идеје или савременија рјешења која воде ка практичним резултатима.

 

Вага

Партнер не може да вам дочара све што бисте жељели да чујете или видите. Нажалост, остајете ускраћени за различите потребе. Не вјерујете у нечија обећања, тражите убедљиве доказе или гаранцију за пословни договор. Будите промишљени пред сарадницима.

 

Шкорпија

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Заједнички сусрет се претвара у љепши дио стварности. Полазите од погрешних информација, тако да ваше прогнозе дјелују неубједљиво. Прихватите добронамјерну критику.

 

Стријелац

Партнер вам често приговара на понашању и пропустима. Можда немате довољно убједљива објашњења на једноставна питања. Радујете се због нових информација. У прилог вам иду различите околности и сазнање да се налазите у центру важних догађања.

 

Јарац

У сусрету са вољеном особом осмислите забаву која одговара заједничким потребама и укусу. Прижељкујете емотивно зближавање. Уколико вам је стало да побољшате однос са пословним партнерима, прихватите нечији савјет и промијените своју стратегију.

 

Водолија

Положај Мјесеца утиче на вашу емотивну или психичку узнемиреност, теже разликујете своје субјективне жеље у односу на реалну слику. Оптерећени сте различитим обавезама, али чините све што је потребно да се концентришете на приоритетне циљеве.

 

Рибе

Партнер тачно зна шта жели да оствари. Блиска особа не дозвољава да користите нове изговоре за одлагање заједничких планова. Не треба да се оптерећујете нечијим коментарима и пропуштеном приликом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана