Dnevni horoskop za 28. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 28. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Neko vas iritira svojim ponašanjem i komentarima. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Budite promišljeni.

 

Bik

Neko vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umijete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni.

 

Blizanci

U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namjere, probudite neke usnule želje i emocije. Podstičite kod sebe radoznalost, ali nemojte prekoračiti zidove istine. Očekuje vas poučno iskustvo u poslovnoj saradnji.

 

Rak

Planirajte romantičnu zabavu udvoje. Očekuje vas tajanstvena šifra, koja djeluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju. Konflikt u rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite dovoljno oprezni i promišljeni.

 

Lav

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore. Pogađa vas nečije ponašanje ili nepravda pri poslovnoj saradnji. Važno je da se stvari završavaju na dobar način.

 

Djevica

Zanemarili ste nečija osjećanja, glas savjesti vas podsjeća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom. Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rješenja koja vode ka praktičnim rezultatima.

 

Vaga

Partner ne može da vam dočara sve što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne vjerujete u nečija obećanja, tražite ubedljive dokaze ili garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeni pred saradnicima.

 

Škorpija

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret se pretvara u ljepši dio stvarnosti. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze djeluju neubjedljivo. Prihvatite dobronamjernu kritiku.

 

Strijelac

Partner vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubjedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja.

 

Jarac

U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Ukoliko vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savjet i promijenite svoju strategiju.

 

Vodolija

Položaj Mjeseca utiče na vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve.

 

Ribe

Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana