Дневни хороскоп за 27. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Касните са обавезама и можете да добијете критику. Немојте се нервирати, тиме нећете убрзати себе. Поподневни и вечерњи сати су одлични за емотивни сусрет. Бићете добро расположени и лако можете освојити особу која вас интересује.

Бик

Данас имате одличан наступ и комуникацију са људима у пословном окружењу. Будите сигурни у себе, околности су данас на вашој страни. Осјећате се емотивно сигурно и стабилно, јер тренутно добијате велику подршку од вољене особе.

Близанци

Бићете цијели дан нервозни, јер увиђате да не можете на вријеме да завршите нешто што вам је дато као обавеза. У другом дијелу дана ћете бити прилично уморни и нерасположени за сусрет са емотивним партнером.

Рак

Истина је да сте мало нервозни и да имате осјећај да ништа не функционише онако како бисте ви жељели, али ћете ипак успјети да завршите оно што сте испланирали за овај дан. Брине вас нешто у вези са емотивним партнером, али то не желите да покажете.

Лав

Имате велика очекивања у вези са једним разговором, али немојте бити разочарани ако не остварите баш све што сте планирали. Желите да се ускладите са емотивним партнером и спремни сте да му изађете у сусрет.

Дјевица

Данас само физички присуствујете на послу, у мислима сте далеко. Пазите само да вам не промакне већа грешка. Оно што вас у овом тренутку интересује је у вези само са сегментом емоција. Опсједнути сте размишљањима о неком.

Вага

Схватате да вам је неко из круга колега велика подршка и жао вам је што у овом тренутку не можете да му на прави начин покажете захвалност. Други дио дана проткан је емоцијама и њежношћу, одлично за контакт са вољеном особом.

Шкорпија

Оно што будете испланирали, то ћете и остварити иако је сигурно да ће бити великих препрека. Међутим, нисте спремни да одустанете. Овај дан је прави за емотивне релације, вријеме када ви и партнер можете уживати и повезати се на прави начин.

Стријелац

Неко од колега је својим поступцима покварио оно што сте одрадили и схватате да ћете већи дио посла морати да поновите. Данас вам слиједи борба са ситним проблемима. Поподне и вече погодују онима који желе авантуру, али и опуштање.

Јарац

Тешко ћете се уклопити са сарадницима и колегама, па спремите живце. Чека вас превише обавеза и биће компликовано да све завршите. Можда је у пословном сегменту дан напоран, али је зато за емоције одличан.

Водолија

Данас покушавате да се ускладите са захтјевима које други постављају пред вас, али то вам никако не полази за руком. Слиједи мало нервирања, али све завршавате на вријеме. Вољена особа се шали са вама, не схватајте све озбиљно.

Рибе

Више ће вас данас интересовати емоције него оно што се дешава у пословном сегменту. Немојте да се усмјерите само на поље љубави, јер данас могу да се отворе шансе за додатни послић који би вам донио пристојну суму новца.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана