Dnevni horoskop za 27. maj

G.S.
Dnevni horoskop za 27. maj

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Kasnite sa obavezama i možete da dobijete kritiku. Nemojte se nervirati, time nećete ubrzati sebe. Popodnevni i večernji sati su odlični za emotivni susret. Bićete dobro raspoloženi i lako možete osvojiti osobu koja vas interesuje.

Bik

Danas imate odličan nastup i komunikaciju sa ljudima u poslovnom okruženju. Budite sigurni u sebe, okolnosti su danas na vašoj strani. Osjećate se emotivno sigurno i stabilno, jer trenutno dobijate veliku podršku od voljene osobe.

Blizanci

Bićete cijeli dan nervozni, jer uviđate da ne možete na vrijeme da završite nešto što vam je dato kao obaveza. U drugom dijelu dana ćete biti prilično umorni i neraspoloženi za susret sa emotivnim partnerom.

Rak

Istina je da ste malo nervozni i da imate osjećaj da ništa ne funkcioniše onako kako biste vi željeli, ali ćete ipak uspjeti da završite ono što ste isplanirali za ovaj dan. Brine vas nešto u vezi sa emotivnim partnerom, ali to ne želite da pokažete.

Lav

Imate velika očekivanja u vezi sa jednim razgovorom, ali nemojte biti razočarani ako ne ostvarite baš sve što ste planirali. Želite da se uskladite sa emotivnim partnerom i spremni ste da mu izađete u susret.

Djevica

Danas samo fizički prisustvujete na poslu, u mislima ste daleko. Pazite samo da vam ne promakne veća greška. Ono što vas u ovom trenutku interesuje je u vezi samo sa segmentom emocija. Opsjednuti ste razmišljanjima o nekom.

Vaga

Shvatate da vam je neko iz kruga kolega velika podrška i žao vam je što u ovom trenutku ne možete da mu na pravi način pokažete zahvalnost. Drugi dio dana protkan je emocijama i nježnošću, odlično za kontakt sa voljenom osobom.

Škorpija

Ono što budete isplanirali, to ćete i ostvariti iako je sigurno da će biti velikih prepreka. Međutim, niste spremni da odustanete. Ovaj dan je pravi za emotivne relacije, vrijeme kada vi i partner možete uživati i povezati se na pravi način.

Strijelac

Neko od kolega je svojim postupcima pokvario ono što ste odradili i shvatate da ćete veći dio posla morati da ponovite. Danas vam slijedi borba sa sitnim problemima. Popodne i veče pogoduju onima koji žele avanturu, ali i opuštanje.

Jarac

Teško ćete se uklopiti sa saradnicima i kolegama, pa spremite živce. Čeka vas previše obaveza i biće komplikovano da sve završite. Možda je u poslovnom segmentu dan naporan, ali je zato za emocije odličan.

Vodolija

Danas pokušavate da se uskladite sa zahtjevima koje drugi postavljaju pred vas, ali to vam nikako ne polazi za rukom. Slijedi malo nerviranja, ali sve završavate na vrijeme. Voljena osoba se šali sa vama, ne shvatajte sve ozbiljno.

Ribe

Više će vas danas interesovati emocije nego ono što se dešava u poslovnom segmentu. Nemojte da se usmjerite samo na polje ljubavi, jer danas mogu da se otvore šanse za dodatni poslić koji bi vam donio pristojnu sumu novca.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana