Дневни хороскоп за 27. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Пажљивије анализирајте партнерово понашање, постоје детаљи који вам промичу. Немојте игнорисати нечије ријечи или поруку.  Понекад је тешко признати лични пораз, али то је неминовно како бисте исправили пословни пропуст. Будите реални. Не будите сујетни, смањите своју нервозу.

Бик

Понекад треба ризиковати, посебно ако вас на то инспирише блиска особа. Ослоните се на осјећања. Умијете да оставите озбиљан утисак на околину и да организујете сараднике на акцију. Зато, без колебања. Важно је да ускладите жеље и могућности.

Близанци

У сусрету са вољеном особом, потребно је да покажете истанчани слух и “широке видике” за заједничке планове. Немојте рјешавати туђу бригу, своју пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева. Пријаће вам више сати здравог сна, опустите се.

Рак

Вољена особа добро познаје вашу ћуд и карактер, не можете да сакријете своје расположење. Само се заваравате. Важно је да направите листу приоритета и да прихватите нечији савјет. Тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност. Примијените неку од техника психолошког опуштања.

Лав

Избјегавајте еуфорично расположење у друштву вољене особе, на такав начин подстичете нову сумњу у своје намјере. Пажљивије анализирајте сараднике и њихову реакцију. Понекад је тешко утврдити праву истину и нечије скривене намјере. Пријаће вам лакша дијета и витаминска исхрана.

Дјевица

Будите дискретни, постоји могућност да неко разоткрије ваше “тајне намјере”. Партнер будним оком посматра и прати ваше кретање. Стало вам је да се изборите за бољу пословну позицију. На срећу, дјелујете веома убједљиво на своју околину. Уносите више витамина и течности у исхрану.

Вага

Неко вас узбуђује и привлачи вашу пажњу више него што сте спремни да признате. Дјелујете тајанствено. Са пар добрих потеза можете да учините више него ваши сарадници. Можете да остварите своје намјере на различитим странама. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Шкорпија

Партнер не обраћа пажњу на ваше коментаре, имате утисак да вас држи по страни у односу на неке “тајне планове”. Доказивање правде у овом тренутку није ваш примарни циљ. Не можете да утичете на нечије понашање. Претјерана забринутост се лоше одражава на вашу концентрацију.

Стријелац

Прихватите партнерову идеју или рјешење. Нема потребе да се емотивно надмудрујете у “мртвој трци” у којој нема побједника. Улажете велики напор, али неко нема поштовања за ваше резултате и заслуге. Ипак, ви сте особа која неће дозволити да оспоравају вашу улогу. Важно је да осјећате позитивну инспирацију, опустите се.

Јарац

У сусрету са вољеном особом важно је да тачно дефинишете своје емотивне жеље и спектар интересовања која имате. Неко у вама подстиче сумњу. Ипак, превише дискреције са ваше стране оставља негативан утисак на околину. Пријаће вам нечија близина или наклоност, као позитиван подстицај.

Водолија

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Промијените своју оријентацију у размишљању. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у у инфериорној позицији у односу на своје сараднике. Будите умјерени и избјегавајте различите изазове.

Рибе

У емотивном смислу, немојте чинити ствари које код партнера изазивају љутњу или негодовање. Брзоплето сте прихватили нечију понуду, сада вам преостаје жаљење због онога што сте рекли или учинили. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана