Dnevni horoskop za 27. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 27. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, postoje detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije riječi ili poruku.  Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno kako biste ispravili poslovni propust. Budite realni. Ne budite sujetni, smanjite svoju nervozu.

Bik

Ponekad treba rizikovati, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na osjećanja. Umijete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete saradnike na akciju. Zato, bez kolebanja. Važno je da uskladite želje i mogućnosti.

Blizanci

U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i “široke vidike” za zajedničke planove. Nemojte rješavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Prijaće vam više sati zdravog sna, opustite se.

Rak

Voljena osoba dobro poznaje vašu ćud i karakter, ne možete da sakrijete svoje raspoloženje. Samo se zavaravate. Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savjet. Trenutni neuspjeh treba da vas motiviše na dodatnu upornost. Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Lav

Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namjere. Pažljivije analizirajte saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namjere. Prijaće vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Djevica

Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše “tajne namjere”. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje. Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, djelujete veoma ubjedljivo na svoju okolinu. Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Vaga

Neko vas uzbuđuje i privlači vašu pažnju više nego što ste spremni da priznate. Djelujete tajanstveno. Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namjere na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpija

Partner ne obraća pažnju na vaše komentare, imate utisak da vas drži po strani u odnosu na neke “tajne planove”. Dokazivanje pravde u ovom trenutku nije vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečije ponašanje. Pretjerana zabrinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

Strijelac

Prihvatite partnerovu ideju ili rješenje. Nema potrebe da se emotivno nadmudrujete u “mrtvoj trci” u kojoj nema pobjednika. Ulažete veliki napor, ali neko nema poštovanja za vaše rezultate i zasluge. Ipak, vi ste osoba koja neće dozvoliti da osporavaju vašu ulogu. Važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju, opustite se.

Jarac

U susretu sa voljenom osobom važno je da tačno definišete svoje emotivne želje i spektar interesovanja koja imate. Neko u vama podstiče sumnju. Ipak, previše diskrecije sa vaše strane ostavlja negativan utisak na okolinu. Prijaće vam nečija blizina ili naklonost, kao pozitivan podsticaj.

Vodolija

Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje vas udaljavaju od drage osobe. Promijenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Ne dopada vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Budite umjereni i izbjegavajte različite izazove.

Ribe

U emotivnom smislu, nemojte činiti stvari koje kod partnera izazivaju ljutnju ili negodovanje. Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu, sada vam preostaje žaljenje zbog onoga što ste rekli ili učinili. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana