Дневни хороскоп за 26. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Они који још траже сродну душу данас би могли примијетити једну особу из своје радне средине. Она ће их заинтригирати. Најљепше је радити без притиска, а данас ћете имати прилику за то, стога ћете направити још више него иначе.

Бик

Смиони потези обје стране довешће вас на један ниво више у вашој вези. Биће то догађаји за препричавање. Ништа вам данас неће бити тешко. Чак и ако од вас затраже нешто што иначе не волите, ви ћете то одрадити без приговора.

Близанци

Пријатељи ће вам помоћи да успоставите бољи контакт с особом до које вам је стало. Послушајте их. Ако вам се учини да сте заробљени у примитивне оквире, вјероватно сте у праву, али засад треба да издржите.

Рак

Покушаћете дубље истражити разлоге, па и тајне због којих је стање овакво какво јесте. Нешто ћете спознати. Бићете успјешни у свођењу рачуна и малим инвентурама. Такође ћете се посавјетовати с другима.

Лав

Из фазе занесености улазите у фазу реалности. Добро ћете се снаћи и у заједничким дневним темама. Дан је врло повољан за све неопипљиве послове, као и за рад с људима, односно странкама.

Дјевица

Пред вама је сјајан дан за сваку врсту дружења, упознавања и забављања. Изађите међу људе, биће вам лијепо. Усудићете се да збијате шале с најозбиљнијим пословним темама, али биће то добар потез за смањење притиска.

Вага

Повезаност с блиским особама и отвореност за забаве биће обиљежја данашњег угодног дана. Данас ћете лако спајати угодно с корисним, а ваш шарм такође ће вам донијети нове бодове у послу.

Шкорпија

Многи ће се затећи у размишљањима о једној особи с посла. Интригираће вас могућност везе с њом. Већину радног времена одлично ћете сарађивати са свим људима око себе, а то ће вас веселити и испуњавати.

Стријелац

Дан би могао бити препун веселих сусрета и људи чија лица у вама буде знатижељу. Биће вам забавно. Упоређиваћете своје заслуге у послу са заслугама других, а то није захвално јер нисмо сви исти.

Јарац

Чиниће вам се да сте уложили превише труда у нешто што засад не даје очекиване резултате. Размислите. Данас ћете се показати као врло ефикасан радник у спровођењу реформи које сте зацртали.

Водолија

Они у дужим везама повући ће се у тишину дома и ту ће провести угодне тренутке заједно. Они чији је посао повезан с истраживањем данас ће лако доћи до спознаја које су дуго чекали.

Рибе

Могуће је да ћете данас својим понашањем и наступом узнемиравати особе супротног пола. Квалитетна комуникација биће темељ данашњег пословног успјеха. Успјећете да пребродите све несугласице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана