Dnevni horoskop za 26. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 26. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Oni koji još traže srodnu dušu danas bi mogli primijetiti jednu osobu iz svoje radne sredine. Ona će ih zaintrigirati. Najljepše je raditi bez pritiska, a danas ćete imati priliku za to, stoga ćete napraviti još više nego inače.

Bik

Smioni potezi obje strane dovešće vas na jedan nivo više u vašoj vezi. Biće to događaji za prepričavanje. Ništa vam danas neće biti teško. Čak i ako od vas zatraže nešto što inače ne volite, vi ćete to odraditi bez prigovora.

Blizanci

Prijatelji će vam pomoći da uspostavite bolji kontakt s osobom do koje vam je stalo. Poslušajte ih. Ako vam se učini da ste zarobljeni u primitivne okvire, vjerovatno ste u pravu, ali zasad treba da izdržite.

Rak

Pokušaćete dublje istražiti razloge, pa i tajne zbog kojih je stanje ovakvo kakvo jeste. Nešto ćete spoznati. Bićete uspješni u svođenju računa i malim inventurama. Takođe ćete se posavjetovati s drugima.

Lav

Iz faze zanesenosti ulazite u fazu realnosti. Dobro ćete se snaći i u zajedničkim dnevnim temama. Dan je vrlo povoljan za sve neopipljive poslove, kao i za rad s ljudima, odnosno strankama.

Djevica

Pred vama je sjajan dan za svaku vrstu druženja, upoznavanja i zabavljanja. Izađite među ljude, biće vam lijepo. Usudićete se da zbijate šale s najozbiljnijim poslovnim temama, ali biće to dobar potez za smanjenje pritiska.

Vaga

Povezanost s bliskim osobama i otvorenost za zabave biće obilježja današnjeg ugodnog dana. Danas ćete lako spajati ugodno s korisnim, a vaš šarm takođe će vam donijeti nove bodove u poslu.

Škorpija

Mnogi će se zateći u razmišljanjima o jednoj osobi s posla. Intrigiraće vas mogućnost veze s njom. Većinu radnog vremena odlično ćete sarađivati sa svim ljudima oko sebe, a to će vas veseliti i ispunjavati.

Strijelac

Dan bi mogao biti prepun veselih susreta i ljudi čija lica u vama bude znatiželju. Biće vam zabavno. Upoređivaćete svoje zasluge u poslu sa zaslugama drugih, a to nije zahvalno jer nismo svi isti.

Jarac

Činiće vam se da ste uložili previše truda u nešto što zasad ne daje očekivane rezultate. Razmislite. Danas ćete se pokazati kao vrlo efikasan radnik u sprovođenju reformi koje ste zacrtali.

Vodolija

Oni u dužim vezama povući će se u tišinu doma i tu će provesti ugodne trenutke zajedno. Oni čiji je posao povezan s istraživanjem danas će lako doći do spoznaja koje su dugo čekali.

Ribe

Moguće je da ćete danas svojim ponašanjem i nastupom uznemiravati osobe suprotnog pola. Kvalitetna komunikacija biće temelj današnjeg poslovnog uspjeha. Uspjećete da prebrodite sve nesuglasice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana