Дневни хороскоп за 26. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Трошићете много енергије у већ уходане послове. Већину дана бићете напети, а расположење ће зависити од опхођења вама блиских особа. Породични односи могли би се закомпликовати, нарочито ако се ради о подјели имовине или насљедству. Неко ће незаслужено очекивати свој дио, чему ћете се успротивити.

Бик

Нећете допустити да вам ико поквари расположење или планове. Високо сте мотивисани, а већину проблема рјешаваћете дипломатски. Дан је повољан за усвајање нових знања, читање и прикупљање информација. С партнером ћете имати солидне односе, а на радном мјесту могли бисте све изненадити одличним приједлогом или идејом.

Близанци

Ваша практична природа све више долази до изражаја. На послу сте међу најсналажљивијима па сте добар примјер другима како треба радити. Партнеру морате објаснити шта вам смета код њега и постићи ћете да се не наљути на вас. Штавише, добро ће послушати шта му говорите.

Рак

Покажите симпатији колико вам је стало до ње. Будите упорни око сусрета и разговора и не страхујте да ћете испасти наметљиви. Интуиција вас одлично служи па ћете спонтано реаговати и топло се опходити према другој страни. На послу будите активни и предузетни, обавите што више састанака и разговора, али не пожурујте догађаје.

Лав

Ако сте због неких потеза пожалили, немојте допустити да се то претвори у грижњу савјести. Будите блажи према себи, свако може погријешити. Радићете превише и бринути да различите обавезе буду подмирене. Немојте друге навикавати да сав терет пребаце на ваша леђа. Понекад је добро рећи “не” и тако стати на крај безобзирним појединцима.

Дјевица

Спретно ћете се носити с прохтјевима надређених или странака. Захваљујући одличној концентрацији и марљивости, започето ћете брзо довршавати, без грешака. Потреба за пружањем и примањем емоција биће истакнута па ћете с партнером чешће измјењивати њежности. Није искључено да сретнете пријатеља из својих младих дана.

Вага

Имаћете осјећај да на тежи начин долазите до резултата. Пословна напетост ће утицати на приватни живот. Можда ћете дио посла обављати код куће, али сметаће вам гласови и присуство укућана. Бићете нерасположени и то ће се видјети на вашем лицу, али нећете бити расположени да о томе разговарате.

Шкорпија

Не одбијајте позиве за излазак, нарочито ако сте усамљени. То не мора значити да ћете неког упознати, али дружење ће вас удаљити од туробних мисли. Размислите о новим образовним могућностима и професионалном усавршавању, посебно ако нисте задовољни послом који радите.

Стријелац

Склони сте промјенама расположења. Љубавне проблеме немојте рјешавати у таквом стању, јер нећете бити објективни. Све ће вам се чинити двоструко тежим и нерјешивим. С неким бисте се могли посвађати због новца или дуга. Можда вам је неко дужан и не враћа посуђено.

Јарац

На послу зависите од других у већој мјери него што вам то одговара. Могуће су размирице и неслагања са сарадницима око једног пројекта. Сматраћете да су ваше идеје и приједлози бољи од њихових. Ако имате здравствене тегобе, било би добро да провјерите притисак и масноће у крви.

Водолија

Реаговаћете на ситнице које иначе прећутите. Могуће је помирење с особама с којима досад нисте успјели да изгладите размирице. Неко ће вам у послу пружити помоћ. Уколико осјетите психичку напетост, промјена околине је оно што вам треба. Ако нисте у могућности отпутовати, годиће вам и шетња.

Рибе

Ваша комуникативност и оштроумност биће најпримјетнији у послу па ће мало ко моћи пратити ваш темпо. Ако сматрате да је потребно разговарати о природи и смјеру љубавне везе, учините то. Осим што ћете знати одабрати праве ријечи и партнер ће бити пријемчив за разговор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана