Dnevni horoskop za 26. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 26. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Trošićete mnogo energije u već uhodane poslove. Većinu dana bićete napeti, a raspoloženje će zavisiti od ophođenja vama bliskih osoba. Porodični odnosi mogli bi se zakomplikovati, naročito ako se radi o podjeli imovine ili nasljedstvu. Neko će nezasluženo očekivati svoj dio, čemu ćete se usprotiviti.

Bik

Nećete dopustiti da vam iko pokvari raspoloženje ili planove. Visoko ste motivisani, a većinu problema rješavaćete diplomatski. Dan je povoljan za usvajanje novih znanja, čitanje i prikupljanje informacija. S partnerom ćete imati solidne odnose, a na radnom mjestu mogli biste sve iznenaditi odličnim prijedlogom ili idejom.

Blizanci

Vaša praktična priroda sve više dolazi do izražaja. Na poslu ste među najsnalažljivijima pa ste dobar primjer drugima kako treba raditi. Partneru morate objasniti šta vam smeta kod njega i postići ćete da se ne naljuti na vas. Štaviše, dobro će poslušati šta mu govorite.

Rak

Pokažite simpatiji koliko vam je stalo do nje. Budite uporni oko susreta i razgovora i ne strahujte da ćete ispasti nametljivi. Intuicija vas odlično služi pa ćete spontano reagovati i toplo se ophoditi prema drugoj strani. Na poslu budite aktivni i preduzetni, obavite što više sastanaka i razgovora, ali ne požurujte događaje.

Lav

Ako ste zbog nekih poteza požalili, nemojte dopustiti da se to pretvori u grižnju savjesti. Budite blaži prema sebi, svako može pogriješiti. Radićete previše i brinuti da različite obaveze budu podmirene. Nemojte druge navikavati da sav teret prebace na vaša leđa. Ponekad je dobro reći “ne” i tako stati na kraj bezobzirnim pojedincima.

Djevica

Spretno ćete se nositi s prohtjevima nadređenih ili stranaka. Zahvaljujući odličnoj koncentraciji i marljivosti, započeto ćete brzo dovršavati, bez grešaka. Potreba za pružanjem i primanjem emocija biće istaknuta pa ćete s partnerom češće izmjenjivati nježnosti. Nije isključeno da sretnete prijatelja iz svojih mladih dana.

Vaga

Imaćete osjećaj da na teži način dolazite do rezultata. Poslovna napetost će uticati na privatni život. Možda ćete dio posla obavljati kod kuće, ali smetaće vam glasovi i prisustvo ukućana. Bićete neraspoloženi i to će se vidjeti na vašem licu, ali nećete biti raspoloženi da o tome razgovarate.

Škorpija

Ne odbijajte pozive za izlazak, naročito ako ste usamljeni. To ne mora značiti da ćete nekog upoznati, ali druženje će vas udaljiti od turobnih misli. Razmislite o novim obrazovnim mogućnostima i profesionalnom usavršavanju, posebno ako niste zadovoljni poslom koji radite.

Strijelac

Skloni ste promjenama raspoloženja. Ljubavne probleme nemojte rješavati u takvom stanju, jer nećete biti objektivni. Sve će vam se činiti dvostruko težim i nerješivim. S nekim biste se mogli posvađati zbog novca ili duga. Možda vam je neko dužan i ne vraća posuđeno.

Jarac

Na poslu zavisite od drugih u većoj mjeri nego što vam to odgovara. Moguće su razmirice i neslaganja sa saradnicima oko jednog projekta. Smatraćete da su vaše ideje i prijedlozi bolji od njihovih. Ako imate zdravstvene tegobe, bilo bi dobro da provjerite pritisak i masnoće u krvi.

Vodolija

Reagovaćete na sitnice koje inače prećutite. Moguće je pomirenje s osobama s kojima dosad niste uspjeli da izgladite razmirice. Neko će vam u poslu pružiti pomoć. Ukoliko osjetite psihičku napetost, promjena okoline je ono što vam treba. Ako niste u mogućnosti otputovati, godiće vam i šetnja.

Ribe

Vaša komunikativnost i oštroumnost biće najprimjetniji u poslu pa će malo ko moći pratiti vaš tempo. Ako smatrate da je potrebno razgovarati o prirodi i smjeru ljubavne veze, učinite to. Osim što ćete znati odabrati prave riječi i partner će biti prijemčiv za razgovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana