Дневни хороскоп за 26. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Потребно је да одложите неке пословне договоре. Повремено постоје ствари које захтијевају креативно размишљање или фазу стваралачке инкубације. За сада имате више питања него задовољавајућих одговора, стрпљиво сачекајте на бољу пословну прилику.

Бик

Стало вам је да се направи правилна диоба пословних или материјалних интереса. Потребно је да преузмете иницијативну, јер већина сарадника заговара лична мјерила или услове које најбоље познаје. Нема разлога да прикривате дио приче.

Близанци

Нема разлога да преувеличавате своје могућности или да кршите основна правила у пословању. Изненадни сусрет са једном особом за вас представља емотивни врхунац, али нажалост то одушевљење брже пролази него што бисте то жељели.

Рак

Не будите превише разметљиви, већ на вријеме затражите нечију моралну или материјалну подршку. Вољена особа игнорише ваше идеје и покушава да вас наведе на своје планове. Чини вам се да не можете да се договорите о основним стварима.

Лав

Важно је да направите листу приоритета или да прихватите користан савјет у даљој пословној оријентацији. Положај Мјесеца додатно утиче на вашу емотивну узнемиреност или на лоше процјене, а партнер не жели да попусти пред вашим молбама.

Дјевица

Будите довољно маштовити, планирајте неку нову или узбудљиву забаву удвоје. Учините више него обично да бисте оставили посебан утисак и освојили особу до које вам је стало.

Вага

Добро провјерите различите информације и нечију улогу у пословној сарадњи. Понекад комплетна ситуација треба поступно да се анализира на више начина. Не можете заваравати блиску особу о неким стварима које дјелују као позната прича.

Шкорпија

Морате имати добру процјену ко може да вас замијени у одлучујућем тренутку. Немојте дозволити свом партнеру претјерану дозу самовоље или да занемари неки заједнички договор који имате.

Стријелац

Нема потребе да наивно потцјењујете партнерове могућности или да се сувише заносите за субјективним процјенама. Лакомисленост је посљедица површног расуђивања. Обратите пажњу на своје здравствено стање, опустите се на одговарајући начин.

Јарац

Одложите нове финансијске калкулације или неки вид удруживања под сумњивим околностима. Имате утисак како вам љубав и лично задовољство непобитно измичу. Добро размислите и немојте прихватити пасивну улогу пред вољеном особом.

Водолија

До успјеха се не стиже на лак и једноставан начин. Умјесто да интензивно размишљате о нечијим манама, боље је да озбиљније анализирате своје понашање и пропусте које чините.

Рибе

Не желите да се зауставите на садашњој позицији. Осјећате се као да вам неко ускраћује могућност новог избора или емотивног задовољства. Смета вам и сазнање да партнер дјелује одсутно или незаинтересовано за ваше идеје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана