Dnevni horoskop za 26. maj

G.S.
Dnevni horoskop za 26. maj

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Potrebno je da odložite neke poslovne dogovore. Povremeno postoje stvari koje zahtijevaju kreativno razmišljanje ili fazu stvaralačke inkubacije. Za sada imate više pitanja nego zadovoljavajućih odgovora, strpljivo sačekajte na bolju poslovnu priliku.

Bik

Stalo vam je da se napravi pravilna dioba poslovnih ili materijalnih interesa. Potrebno je da preuzmete inicijativnu, jer većina saradnika zagovara lična mjerila ili uslove koje najbolje poznaje. Nema razloga da prikrivate dio priče.

Blizanci

Nema razloga da preuveličavate svoje mogućnosti ili da kršite osnovna pravila u poslovanju. Iznenadni susret sa jednom osobom za vas predstavlja emotivni vrhunac, ali nažalost to oduševljenje brže prolazi nego što biste to željeli.

Rak

Ne budite previše razmetljivi, već na vrijeme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Voljena osoba ignoriše vaše ideje i pokušava da vas navede na svoje planove. Čini vam se da ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima.

Lav

Važno je da napravite listu prioriteta ili da prihvatite koristan savjet u daljoj poslovnoj orijentaciji. Položaj Mjeseca dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost ili na loše procjene, a partner ne želi da popusti pred vašim molbama.

Djevica

Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku novu ili uzbudljivu zabavu udvoje. Učinite više nego obično da biste ostavili poseban utisak i osvojili osobu do koje vam je stalo.

Vaga

Dobro provjerite različite informacije i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Ponekad kompletna situacija treba postupno da se analizira na više načina. Ne možete zavaravati blisku osobu o nekim stvarima koje djeluju kao poznata priča.

Škorpija

Morate imati dobru procjenu ko može da vas zamijeni u odlučujućem trenutku. Nemojte dozvoliti svom partneru pretjeranu dozu samovolje ili da zanemari neki zajednički dogovor koji imate.

Strijelac

Nema potrebe da naivno potcjenjujete partnerove mogućnosti ili da se suviše zanosite za subjektivnim procjenama. Lakomislenost je posljedica površnog rasuđivanja. Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, opustite se na odgovarajući način.

Jarac

Odložite nove finansijske kalkulacije ili neki vid udruživanja pod sumnjivim okolnostima. Imate utisak kako vam ljubav i lično zadovoljstvo nepobitno izmiču. Dobro razmislite i nemojte prihvatiti pasivnu ulogu pred voljenom osobom.

Vodolija

Do uspjeha se ne stiže na lak i jednostavan način. Umjesto da intenzivno razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste koje činite.

Ribe

Ne želite da se zaustavite na sadašnjoj poziciji. Osjećate se kao da vam neko uskraćuje mogućnost novog izbora ili emotivnog zadovoljstva. Smeta vam i saznanje da partner djeluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana