Дневни хороскоп за 26 јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 26 јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Дјелујете напето, почиње да вам смета нечије присуство или арогантно понашање. Не желите да умањите своје критеријуме. Пажљивије анализирајте одговоре које добијате од блиских сарадника, свако има своју теорију и вјешто брани своје пословне интересе. Избјегавајте неке напорне или стресне ситуације које вас замарају.

Бик

Није вам дозвољено све што прижељкујете, али ви се не предајете лако и упорно смишљате неки заобилазан начин. Добро размислите на који начин треба да се изборите за бољу пословну позицију, немојте потцјењивати нечију улогу. Будите пажљивији у саобраћају.

Близанци

Неко вас наговара да донесете важну одлуку. Не можете порицати своју одговорност пред блиском особом. Када ускладите своја духовна интересовања са практичним циљевима, очекују вас позитивни резултати. Покажите више смисла за практичне вриједности. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Рак

Бринете без правог разлога, вољена особа не жели да вам повјерава своје мисли. Али поступци довољно говоре о осјећањима. Када ствари не иду у жељеном правцу, губите мотивацију, а нечија критика доноси супротан ефекат. Потребно је да побољшате своју концентрацију.

Лав

Дјелујете узнемирено и захтјевно. Контролишите импулсивну страну своје природе, прије него што повриједите нечија осјећања. Стало вам је да оставите велики утисак на своје сараднике, стога у мегаломанском стилу прихватате различите обавезе. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Дјевица

Не можете да останете равнодушни у различитим ситуацијама пред блиском особом. Неко подстиче ваше незадовољство. Ако вам је стало да сачувате достојанство у друштву сарадника, будите за нијансу другачији и довољно храбри да се суочите са новим изазовима. Избјегавајте непотребна узбуђења, пријаће вам релаксација.

Вага

Покушавате да одгонетнете нечије емотивне сигнале или “тајне шифре”, али имате утисак да ваш напор остаје без жељеног одјека. Потребно је да докажете своје способности, најбоље без сувишних ријечи које стварају негативну атмосферу. Важно је да око себе видите срећна и задовољна лица.

Шкорпија

Бринете се због љубавних дилема, имате лош предосјећај у вези са једном блиском особом. Дјелујете неповјерљиво и опрезно. Ваше идеје звуче добро, али околина нема довољно слуха за пословни компромис који подразумијева другачији модел понашања. Нема потребе да се оптерећујете “тешким мислима”.

Стријелац

У сусрету са вољеном особом дјелујете сумњичаво, не желите унапријед да дајете обећања. Користите своју омиљену тактику. Договор са једном особом указује на могући неуспјех. Достојанствено прихватите пораз као поучно искуство. Потрудите се да побољшате своју психофизичку кондицију.

Јарац

Направили сте одређене пропусте у сусрету са блиском особом. Стога, осјећате грижу савјести и нелагодност. Важно је да неко одобрава ваш начин размишљања и да вас подстиче на креативно изражавање у пословној сарадњи. Потребно је да се растеретите од напорних обавеза.

Водолија

Понекад треба искључити разум, јер постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања “проговоре”. Погађа вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Довољно сте умјешни да превазиђете изненадне компликације. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Рибе

Срећа је потенцијално на вашој страни, постоји особа која вам поклања искрена осјећања. Важно је да направите добар избор. Дјелујете несмотрено и дозвољавате неком да разоткрије ваше пословне намјере. Сваком се дешава омашка. Избјегавајте ситуације које вас психички потресају.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана