Dnevni horoskop za 26 januar

G.S.
Dnevni horoskop za 26 januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Djelujete napeto, počinje da vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume. Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vješto brani svoje poslovne interese. Izbjegavajte neke naporne ili stresne situacije koje vas zamaraju.

Bik

Nije vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki zaobilazan način. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcjenjivati nečiju ulogu. Budite pažljiviji u saobraćaju.

Blizanci

Neko vas nagovara da donesete važnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost pred bliskom osobom. Kada uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Pokažite više smisla za praktične vrijednosti. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Rak

Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da vam povjerava svoje misli. Ali postupci dovoljno govore o osjećanjima. Kada stvari ne idu u željenom pravcu, gubite motivaciju, a nečija kritika donosi suprotan efekat. Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Lav

Djelujete uznemireno i zahtjevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, prije nego što povrijedite nečija osjećanja. Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Djevica

Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko podstiče vaše nezadovoljstvo. Ako vam je stalo da sačuvate dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa novim izazovima. Izbjegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće vam relaksacija.

Vaga

Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale ili “tajne šifre”, ali imate utisak da vaš napor ostaje bez željenog odjeka. Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih riječi koje stvaraju negativnu atmosferu. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

Škorpija

Brinete se zbog ljubavnih dilema, imate loš predosjećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Djelujete nepovjerljivo i oprezno. Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumijeva drugačiji model ponašanja. Nema potrebe da se opterećujete “teškim mislima”.

Strijelac

U susretu sa voljenom osobom djelujete sumnjičavo, ne želite unaprijed da dajete obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku. Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspjeh. Dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo. Potrudite se da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Jarac

Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osjećate grižu savjesti i nelagodnost. Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja i da vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Vodolija

Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja “progovore”. Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umješni da prevaziđete iznenadne komplikacije. Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Ribe

Sreća je potencijalno na vašoj strani, postoji osoba koja vam poklanja iskrena osjećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Djelujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije vaše poslovne namjere. Svakom se dešava omaška. Izbjegavajte situacije koje vas psihički potresaju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana