Дневни хороскоп за 25. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 25. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Постоји прилика да ћете налетјети на бившег љубавника који ваш живот може довести до невјероватних обрта за које никад не бисте помислили да ће се десити. Будите опрезни, јер сте у власти емоција.

Бик

Промијените начин рада. Сада је добро вријеме да засадите сјеме будућег успјеха, али прво застаните и себе похвалите колико сте догурали, ако већ други то неће. Планетарно поравнање чини да желите да пожурите одређене ствари.

Близанци

Комуникација игра важну улогу у вашем односу, поготово у овом периоду, јер се све оно неизречено може претворити у већи проблем. Разговарајте, јер вас енергија звијезда може натјерати да се понашате ирационално у тренутку кад треба да се смирите и будете стрпљиви.

Рак

Пословни разговори и састанци су успјешни, али ако је могуће – можда би било најбоље да сачекате да се мало опустите прије него што предузмете други корак. Очекује вас период просперитета који ће се памтити по рјешавању многих проблема.

Лав

Комуникација са менаџментом ће бити турбулентна, али ви сте одлучни и истрајавате у свим изазовима. Небеско поравнање свакако оживљава ствари и када једном поставите своје циљеве, нећете се освртати.

Дјевица

Осјећате да сте у довољно снажној позицији да можете да правите одређене будуће планове са партнером – од већих до мањих. Тренутак је погодан за заједничко путовање које укључује почетак нових активности, посебно ако је у иностранству.

Вага

Имате жељу да експериментишете, па је могуће је да ћете са партнером хтјети да пробате нешто што вам је мистериозно и непознато и уједно открити најинтимније дијелове своје душе. Препустите се својим хтјењима и не дозволите да вам вријеме пролази.

Шкорпија

Покажите самоконтролу и не упуштајте се у нове, непровјерене активности, чак и ако вас неко доводи у искушење. Потешкоће ће неочекивано довести до тога да за сада промијените своје тренутне планове.

Стријелац

Тренутна астрална енергија може пореметити поједине припремљене планове, али за то може постојати врло добар разлог. Немојте тежити успјеху кроз неочекиване промјене.

Јарац

Заједничко путовање ће сада бити добро за вас. Чешће исказујте иницијативу. Слободни Јарчеви, нестрпљиви сте да започнете нешто ново, али морате бити стрпљиви - немојте форсирати другу особу јер ћете је, извјесно, удаљити од себе.

Водолија

Потребни су вам приватност и фокус да бисте ријешили своје пословне проблеме, док уједно рађате нову идеју или пројекат који ће вам донијети много среће и успјеха на дуге стазе. Не смијете бити нестрпљиви.

Рибе

Планете заузимају јаку позицију и обећавају период љубави и потпуног јединства са вашим партнером, док ће усамљени представници знака бити способни да привуку оне који имају висок друштвени статус и посебне квалитете. Дефинитивно повољан период и за заузете и слободне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана