Dnevni horoskop za 25. maj

G.S.
Dnevni horoskop za 25. maj

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Postoji prilika da ćete naletjeti na bivšeg ljubavnika koji vaš život može dovesti do nevjerovatnih obrta za koje nikad ne biste pomislili da će se desiti. Budite oprezni, jer ste u vlasti emocija.

Bik

Promijenite način rada. Sada je dobro vrijeme da zasadite sjeme budućeg uspjeha, ali prvo zastanite i sebe pohvalite koliko ste dogurali, ako već drugi to neće. Planetarno poravnanje čini da želite da požurite određene stvari.

Blizanci

Komunikacija igra važnu ulogu u vašem odnosu, pogotovo u ovom periodu, jer se sve ono neizrečeno može pretvoriti u veći problem. Razgovarajte, jer vas energija zvijezda može natjerati da se ponašate iracionalno u trenutku kad treba da se smirite i budete strpljivi.

Rak

Poslovni razgovori i sastanci su uspješni, ali ako je moguće – možda bi bilo najbolje da sačekate da se malo opustite prije nego što preduzmete drugi korak. Očekuje vas period prosperiteta koji će se pamtiti po rješavanju mnogih problema.

Lav

Komunikacija sa menadžmentom će biti turbulentna, ali vi ste odlučni i istrajavate u svim izazovima. Nebesko poravnanje svakako oživljava stvari i kada jednom postavite svoje ciljeve, nećete se osvrtati.

Djevica

Osjećate da ste u dovoljno snažnoj poziciji da možete da pravite određene buduće planove sa partnerom – od većih do manjih. Trenutak je pogodan za zajedničko putovanje koje uključuje početak novih aktivnosti, posebno ako je u inostranstvu.

Vaga

Imate želju da eksperimentišete, pa je moguće je da ćete sa partnerom htjeti da probate nešto što vam je misteriozno i nepoznato i ujedno otkriti najintimnije dijelove svoje duše. Prepustite se svojim htjenjima i ne dozvolite da vam vrijeme prolazi.

Škorpija

Pokažite samokontrolu i ne upuštajte se u nove, neprovjerene aktivnosti, čak i ako vas neko dovodi u iskušenje. Poteškoće će neočekivano dovesti do toga da za sada promijenite svoje trenutne planove.

Strijelac

Trenutna astralna energija može poremetiti pojedine pripremljene planove, ali za to može postojati vrlo dobar razlog. Nemojte težiti uspjehu kroz neočekivane promjene.

Jarac

Zajedničko putovanje će sada biti dobro za vas. Češće iskazujte inicijativu. Slobodni Jarčevi, nestrpljivi ste da započnete nešto novo, ali morate biti strpljivi - nemojte forsirati drugu osobu jer ćete je, izvjesno, udaljiti od sebe.

Vodolija

Potrebni su vam privatnost i fokus da biste riješili svoje poslovne probleme, dok ujedno rađate novu ideju ili projekat koji će vam donijeti mnogo sreće i uspjeha na duge staze. Ne smijete biti nestrpljivi.

Ribe

Planete zauzimaju jaku poziciju i obećavaju period ljubavi i potpunog jedinstva sa vašim partnerom, dok će usamljeni predstavnici znaka biti sposobni da privuku one koji imaju visok društveni status i posebne kvalitete. Definitivno povoljan period i za zauzete i slobodne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana