Дневни хороскоп за 25. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 25. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Неко умије снажно да усталаса ваше мисли и осјећања. Потрудите се да испуните партнерова очекивања. Понекад све изгледа релативно, ослоните се на нечији савјет и заједничку процјену. Важно је да правилно дефинишете своје циљеве.

Бик

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору или да се супротстављате особи која ужива добар глас и шири пословни утицај.

Близанци

Покажите вољеној особи да добра воља и пажња значе више од скупих поклона. Ваш ентузијазам и лични понос могу да се протумаче на различите начине, пажљивије бирајте ријечи које користите у друштву сарадника.

Рак

Вољена особа има различите приговоре на ваше понашање. Размислите о својим пропустима и немојте игнорисати нечију опомену. Потребно је да контролишете своје лоше навике, нема разлога да се истичете пред особом која има другачија пословна мјерила.

Лав

Важно је да разумијете нечију емотивну слабост или недостатак моралне храбрости. Очекују вас различити проблеми у комуникацији или у односу са пословним партнерима.

Дјевица

Употријебите неке скривене адуте у намјери да очарате партнера. Све је дозвољено ако прија заједничком укусу. Помисао да се налазите за велики корак испред других дјелује подстицајно и узбудљиво. Дјелујете амбициозно.

Вага

Партнер дјелује прилично узнемирено што ремети и ваше расположење. Не можете да ускладите заједничка интересовања. Затражите нечију подршку или стручно мишљење. Сваки вид добре превентиве може бити од велике помоћи.

Шкорпија

Будите упорни пред својим партнером, немојте потискивати своје емотивне жеље и потребе. Ваше ријечи нису довољна гаранција да бисте оставили позитиван утисак на особу која одлучује о пословним интересима.

Стријелац

Не можете да се опустите, неко вам изненада задаје додатне проблеме или нове емотивне дилеме. Дјелујете несигурно. Обратите пажњу на нове информације или на нечије упозорење. Важно је да својим понашањем дајете добар примјер.

Јарац

Партнер не може да вам дочара све што бисте жељели да чујете или видите. Нажалост, остајете ускраћени за различите потребе. Не вјерујете у нечија обећања, тражите убједљиве доказе или гаранцију за пословни договор. Будите промишљени пред сарадницима.

Водолија

Важно је да пажљиво бирате ријечи које изговарате пред својим партнером. Све може да се саопшти на неки суптилнији начин. Дјелујете оптимистично и очекујете позитивне одговоре. Правилно процијените редослијед потеза и немојте дозволити да вас неко предухитри.

Рибе

Све чешће почиње да вам недостаје нечије присуство или емотивна пажња. Нема разлога да потискујете своја осјећања и потребе. Јасно вам је да многе ствари изгледају другачије у односу на оно што се јавно говори или предочава у друштву сарадника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана