Dnevni horoskop za 25. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 25. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Neko umije snažno da ustalasa vaše misli i osjećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savjet i zajedničku procjenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve.

Bik

Tople emocije uvijek djeluju ljekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vrijedi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj.

Blizanci

Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače više od skupih poklona. Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte riječi koje koristite u društvu saradnika.

Rak

Voljena osoba ima različite prigovore na vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu. Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna mjerila.

Lav

Važno je da razumijete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak moralne hrabrosti. Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji ili u odnosu sa poslovnim partnerima.

Djevica

Upotrijebite neke skrivene adute u namjeri da očarate partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkom ukusu. Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih djeluje podsticajno i uzbudljivo. Djelujete ambiciozno.

Vaga

Partner djeluje prilično uznemireno što remeti i vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći.

Škorpija

Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Vaše riječi nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima.

Strijelac

Ne možete da se opustite, neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove emotivne dileme. Djelujete nesigurno. Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primjer.

Jarac

Partner ne može da vam dočara sve što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne vjerujete u nečija obećanja, tražite ubjedljive dokaze ili garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeni pred saradnicima.

Vodolija

Važno je da pažljivo birate riječi koje izgovarate pred svojim partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način. Djelujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Pravilno procijenite redoslijed poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhitri.

Ribe

Sve češće počinje da vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osjećanja i potrebe. Jasno vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana