Дневни хороскоп за 24. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Будите упорни пред својим партнером, немојте потискивати своје емотивне жеље и потребе. Ваше ријечи нису довољна гаранција да бисте оставили позитиван утисак на особу која одлучује о пословним интересима. Нема разлога да се оптерећујете непотребним сумњама.

Бик

Избјегавајте изазове или особу која има другачије афинитете. Понекад је немогуће помирити различите супротности. Уколико се превише уживљавате у улогу дежурног критичара, очекују вас негативне реакције. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Близанци

Тешко вам је да разумијете нечије емотивне намјере. Пажљиво анализирате љубавни однос, али вам недостају конкретни одговори. Имате добре идеје, али понекад је тешко процијенити коначан исход у пословним преговорима. Поступите у складу са својим моралним начелима.

Рак

У сусрету са вољеном особом осмислите забаву која одговара заједничким потребама и укусу. Прижељкујете емотивно зближавање. Уколико вам је стало да побољшате однос са пословним партнерима, прихватите нечији савјет и промијените своју стратегију.

Лав

Недостаје вам нечије присуство или емотивни подстицај. Сувише сте заокупљени разним темама које вас удаљавају од вољене особе. Важно је да се добро организујете и да поштујете пословни договор у предвиђеном року. Потребно је да остварите психолошку равнотежу.

Дјевица

Ваше емотивне немире неко објашњава на погрешан начин. Нажалост, ваша оправдања доносе супротан ефекат. Идеју коју имате не треба истицати као најбоље пословно рјешење, стрпљиво сачекајте нечију подршку. Дјелујете напето, опустите се од сувишних брига.

Вага

У приватном животу будите довољно промишљени у изјавама и уздржани у понашању пред партнером. Евентуални сукоб са једном особом може да прерасте у непријатну ситуацију или у пословно-финансијски губитак. Вечерње сате посветите неком омиљеном хобију, релаксирајте се.

Шкорпија

Постављање претјераних захтјева партнеру доноси негативан ефекат. Неком смета ваше импулсивно понашање. Нема разлога да се доказујете пред особама које примјењују другачија правила или критеријуме пословања. У вечерњим сатима пријаће вам релаксација.

Стријелац

Објасните партнеру да вас повезују сличне жеље и афинитети, као и да не треба оклијевати пред заједничким изазовом. Провјерите своју срећу. Осјећате креативну инспирацију и дјелујете позитивно на своју околину. Важно је да се ангажујте на различитим странама. Налазите се у сјајној форми.

Јарац

У моментима дјелујете тајанствено, али партнер нема довољно интересовања или воље да одгонета ваше мисли. Умијете да успоставите добру пословну контролу и да усмјеравате догађаје у правцу који доноси практичне резултате. Зрачите позитивном енергијом и добрим расположењем.

Водолија

Пажљиво анализирате вољену особу, али не можете да ускладите различите аспирације и интересовања која вас удаљавају. Оптерећени сте новим пословним плановима. Реагујете сувише темпераментно у ситуацијама када треба показати дипломатске манире. Различити садржаји забаве дјелују позитивно на ваше расположење.

Рибе

Искрене емоције увијек дјелују љековито, задржите пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи. Понекад треба употријебити различите мјере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама. Пријаће вам релаксација, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана