Dnevni horoskop za 24. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 24. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Vaše riječi nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

Bik

Izbjegavajte izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti. Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog kritičara, očekuju vas negativne reakcije. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Blizanci

Teško vam je da razumijete nečije emotivne namjere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori. Imate dobre ideje, ali ponekad je teško procijeniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima.

Rak

U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Ukoliko vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savjet i promijenite svoju strategiju.

Lav

Nedostaje vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje vas udaljavaju od voljene osobe. Važno je da se dobro organizujete i da poštujete poslovni dogovor u predviđenom roku. Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Djevica

Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Nažalost, vaša opravdanja donose suprotan efekat. Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rješenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku. Djelujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

Vaga

U privatnom životu budite dovoljno promišljeni u izjavama i uzdržani u ponašanju pred partnerom. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak. Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Škorpija

Postavljanje pretjeranih zahtjeva partneru donosi negativan efekat. Nekom smeta vaše impulsivno ponašanje. Nema razloga da se dokazujete pred osobama koje primjenjuju drugačija pravila ili kriterijume poslovanja. U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

Strijelac

Objasnite partneru da vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklijevati pred zajedničkim izazovom. Provjerite svoju sreću. Osjećate kreativnu inspiraciju i djelujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

U momentima djelujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta vaše misli. Umijete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmjeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Vodolija

Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali ne možete da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju. Opterećeni ste novim poslovnim planovima. Reagujete suviše temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire. Različiti sadržaji zabave djeluju pozitivno na vaše raspoloženje.

Ribe

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Prijaće vam relaksacija, opustite se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana