Дневни хороскоп за 24. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован
Стишавајте своје афекте. Боље је да затражите добар савјет, него да емотивно ризикујете без правог повода. Недостаје вам концентрација да се ангажујете на различитим странама. Немојте доносити брзоплете одлуке. Пријаће вам релаксација или боравак у природи, опустите се.

Бик
Осмијех задовољства на нечијем лицу представља најљепшу потврду заједничке среће и осјећања која вас испуњавају. Потребно је да дефинишете своје пословне циљеве и да се усагласите са сарадницима око заједничких интереса. Пријаће вам релаксација.

Близанци
Налазите се у емотивном нескладу. Више вам смета партнерова еуфорија, него осјећај личне дезоријентисаности и емотивна несигурност. Ако вам је стало да сачувате своје пословне интересе, потребно је да се послужите малим лукавством или неким заобилазним методама. Уљепшајте своје расположење, опустите се.

Рак
Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Промијените своју оријентацију у размишљању. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у инфериорној позицији у односу на своје сараднике. Будите умјерени и избјегавајте различите изазове.

Лав
Емотивне дилеме не треба продубљивати погрешним одговорима, партнер очекује да испуните своја обећања. У сусрету са сарадницима повремено вам недостаје стрпљење и смисао за дипломатске манире. Предахните и успорите свој убрзани ритам.

Дјевица
Нема потребе да очекујете велику ноту емотивног разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Избјегавајте пословни ризик на који вас наговарају сарадници. Најбоље је да прихватите позната правила и да се заштитите од непријатности. Будите уздржани, избјегавајте афективно понашање.

Вага
Реагујете импулсивно према блиској особи, морате имати стрпљења и разумијевања за нечије слабости. Дипломатија понекад постаје неизбјежна, али у жељи да оспорите нечије мишљење вама недостаје права мјера. Потребна вам је психолошка равнотежа.

Шкорпија
Нема потребе да се намећете у нечијем присуству. Понекад велика упорност доноси супротан ефекат. Тешко вам је да донесете добру пословну процјену и коначну одлуку без нечијег знања. Избјегавајте претјерану разметљивост. Важно је да каналишете своју креативну енергију.

Стријелац
Расположени сте за нову романсу и не кријете своје намјере. Прижељкујете да остварите све што вам се налази у срцу и души. Нове идеје које предлажете сарадницима потврђују вашу оригиналност у размишљању и спремност да прихватите низ заједничких циљева. Емотивна афирмација дјелује позитивно на ваше психофизичко стање.

Јарац
Покушајте да разумијете нечију слабост. Нема потребе да кажњавате вољену особу. Очекују вас различити проблеми у комуникацији са пословним партнерима и додатне обавезе. Избјегавајте конфликтне ситуације и будите пажљивији у саобраћају.

Водолија
Привлачи вас комбинација емотивне, страствене и интелектуалне везе, али особи која се налази у вашем друштву нешто од тога недостаје. Постоје спорни моменти у односу са сарадницима, тако да су нечија обећања подложна изненадним промјенама. Шира друштвена ангажованост дјелује позитивно на вашу менталну равнотежу.

Рибе
Нема разлога за емотивну несигурност, осмислите атрактивну или узбудљиву забаву удвоје. Важно је да примјењујете успјешне рецепте. Све што чините са позитивном тенденцијом оставља добар утисак. Налазите се у сјајној психофизичкој форми. Покрените машту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана