Dnevni horoskop za 24. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 24. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan
Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savjet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Nedostaje vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Bik
Osmijeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najljepšu potvrdu zajedničke sreće i osjećanja koja vas ispunjavaju. Potrebno je da definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko zajedničkih interesa. Prijaće vam relaksacija.

Blizanci
Nalazite se u emotivnom neskladu. Više vam smeta partnerova euforija, nego osjećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost. Ako vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Uljepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Rak
Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje vas udaljavaju od drage osobe. Promijenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Ne dopada vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Budite umjereni i izbjegavajte različite izazove.

Lav
Emotivne dileme ne treba produbljivati pogrešnim odgovorima, partner očekuje da ispunite svoja obećanja. U susretu sa saradnicima povremeno vam nedostaje strpljenje i smisao za diplomatske manire. Predahnite i usporite svoj ubrzani ritam.

Djevica
Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumijevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Izbjegavajte poslovni rizik na koji vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti. Budite uzdržani, izbjegavajte afektivno ponašanje.

Vaga
Reagujete impulsivno prema bliskoj osobi, morate imati strpljenja i razumijevanja za nečije slabosti. Diplomatija ponekad postaje neizbježna, ali u želji da osporite nečije mišljenje vama nedostaje prava mjera. Potrebna vam je psihološka ravnoteža.

Škorpija
Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat. Teško vam je da donesete dobru poslovnu procjenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbjegavajte pretjeranu razmetljivost. Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Strijelac
Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namjere. Priželjkujete da ostvarite sve što vam se nalazi u srcu i duši. Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva. Emotivna afirmacija djeluje pozitivno na vaše psihofizičko stanje.

Jarac
Pokušajte da razumijete nečiju slabost. Nema potrebe da kažnjavate voljenu osobu. Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Izbjegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Vodolija
Privlači vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promjenama. Šira društvena angažovanost djeluje pozitivno na vašu mentalnu ravnotežu.

Ribe
Nema razloga za emotivnu nesigurnost, osmislite atraktivnu ili uzbudljivu zabavu udvoje. Važno je da primjenjujete uspješne recepte. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi. Pokrenite maštu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana