Дневни хороскоп за 24. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Морате прије свега повести рачуна о браку и како се односите према њему. Ако сте женски Ован, онда ће вам бити лакше да превазиђете проблеме, уколико сте мушки Ован, онда ваша партнерка пролази кроз буран период и биће јој потребна подршка на све начине, а ви сте ту да све то издржите и пружите заштиту.

Бик

Бикови имају бољи почетак недјеље у односу на друге знакове. Они који су имали проблем са финансијама рјешавају га уз помоћ других важних особа или бивших сарадника. Меркур ће можда и најбоље утицати на вас јер ви сте једини који зна како са новцем. Емотивно можете очекивати много од особе поред вас.

Близанци

Током недјеље Близанци би морали да обрате пажњу на свој љубавни живот, који је помало хаотичан. Можете бити у некој вези коју тотално не разумијете, док друга струја Близанаца опет може бити превише активна и тако гушити заједничку љубавну енергију.

Рак

Ваш владар Мјесец се налази на почетку седмице у знаку Водолије у вашем петом пољу уживања, дјеце, забаве, спорта, љубави, креативности. Морате престати д се жалите на оне особе које нису способне да раде саме. Нисте неко ко је задужен да брине безусловно за неког ко је лијен или тотално неактиван, а жели да има бољи живот.

Лав

Боље да се усмјерите на себе и своје квалитете које свакако имате да подарите свијету. Емотивни живот вам је повезан са особом која није близу вас. Вјероватно ћете морати на пут или је то неко из ближе околине. Лав у браку има другачију енергију.

Дјевица

Нестрпљивост Дјевице може да наруши пословни концепт. Послушајте своје окружење, али и Меркур, ваш владар, коначно креће у знак Овна. Уколико имате пословни пут као понуду, искористите је. Новац може бити проблем током средине седмице, али особа у знаку Стријелца помаже, сугерише како да се извучете из тежих ситуација.

Вага

Потрудићете се свим снагама да изгурате период који је пред вама. Ништа вам није тешко, али ћете сигурно покренути посао који сте наумили без обзира на посљедице. Не савјетује се да почињете са пуно енергије, већ будите мудри. Ваш емотивни живот током седмице је мирнији, размишљате како даље да наставите.

Шкорпија

Не чекате да вас зову агенције за запослење, крећете у потрагу за послом. Психа ће вам бити превише активна, што значи да је потребно да смирите нервозу у себи, али ипак успијевате да се изборите са собом и својим жељама и потребама, помоћ једног Овна неће изостати.

Стријелац

Брзи сте, посао једноставно долази вама. Завршили сте оно што сте планирали недјељу дана уназад, али ће вас мучити сарадници који стално траже неку услугу. Не почињите никакву сарадњу до сриједе. Сваки сусрет може бити више нека илузија или особа која вам реално није потребна, будите спремни од петка или понедјељка на сусрете са Раком.

Јарац

Јарчеви имају став када је посао у питању да ништа неће да мијењају. Током седмице није популарно да се појављујете у јавности, посебно ако се бавите умјетношћу, јавним послом, чак и политиком. Викенд и почетак наредне седмице су свакако бољи за ваше сазвјежђе уколико желите да се покажете као један од најбољих.

Водолија

Није вам наклоњено иностранство и путовање. Они који раде у земљи могу да поправе своје финансије ако се удруже са пријатељем у пословни пројекат. Емотивно сте прорачунати, желите у исто вријеме да сте слободни, да идете гдје вам срце жели и да имате неког ко ће вас чекати код куће.

Рибе

Сунце у знаку Овна и долазак прољећа у вашем природном хороскопу даће отварање интуиције  и визије вашем знаку. Некако ће вас небо частити и из сваке тешке ситуације ћете успјети да се извучете уколико вам се невоља деси, посебно када су емоције у питању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана