Dnevni horoskop za 24. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 24. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Morate prije svega povesti računa o braku i kako se odnosite prema njemu. Ako ste ženski Ovan, onda će vam biti lakše da prevaziđete probleme, ukoliko ste muški Ovan, onda vaša partnerka prolazi kroz buran period i biće joj potrebna podrška na sve načine, a vi ste tu da sve to izdržite i pružite zaštitu.

Bik

Bikovi imaju bolji početak nedjelje u odnosu na druge znakove. Oni koji su imali problem sa finansijama rješavaju ga uz pomoć drugih važnih osoba ili bivših saradnika. Merkur će možda i najbolje uticati na vas jer vi ste jedini koji zna kako sa novcem. Emotivno možete očekivati mnogo od osobe pored vas.

Blizanci

Tokom nedjelje Blizanci bi morali da obrate pažnju na svoj ljubavni život, koji je pomalo haotičan. Možete biti u nekoj vezi koju totalno ne razumijete, dok druga struja Blizanaca opet može biti previše aktivna i tako gušiti zajedničku ljubavnu energiju.

Rak

Vaš vladar Mjesec se nalazi na početku sedmice u znaku Vodolije u vašem petom polju uživanja, djece, zabave, sporta, ljubavi, kreativnosti. Morate prestati d se žalite na one osobe koje nisu sposobne da rade same. Niste neko ko je zadužen da brine bezuslovno za nekog ko je lijen ili totalno neaktivan, a želi da ima bolji život.

Lav

Bolje da se usmjerite na sebe i svoje kvalitete koje svakako imate da podarite svijetu. Emotivni život vam je povezan sa osobom koja nije blizu vas. Vjerovatno ćete morati na put ili je to neko iz bliže okoline. Lav u braku ima drugačiju energiju.

Djevica

Nestrpljivost Djevice može da naruši poslovni koncept. Poslušajte svoje okruženje, ali i Merkur, vaš vladar, konačno kreće u znak Ovna. Ukoliko imate poslovni put kao ponudu, iskoristite je. Novac može biti problem tokom sredine sedmice, ali osoba u znaku Strijelca pomaže, sugeriše kako da se izvučete iz težih situacija.

Vaga

Potrudićete se svim snagama da izgurate period koji je pred vama. Ništa vam nije teško, ali ćete sigurno pokrenuti posao koji ste naumili bez obzira na posljedice. Ne savjetuje se da počinjete sa puno energije, već budite mudri. Vaš emotivni život tokom sedmice je mirniji, razmišljate kako dalje da nastavite.

Škorpija

Ne čekate da vas zovu agencije za zaposlenje, krećete u potragu za poslom. Psiha će vam biti previše aktivna, što znači da je potrebno da smirite nervozu u sebi, ali ipak uspijevate da se izborite sa sobom i svojim željama i potrebama, pomoć jednog Ovna neće izostati.

Strijelac

Brzi ste, posao jednostavno dolazi vama. Završili ste ono što ste planirali nedjelju dana unazad, ali će vas mučiti saradnici koji stalno traže neku uslugu. Ne počinjite nikakvu saradnju do srijede. Svaki susret može biti više neka iluzija ili osoba koja vam realno nije potrebna, budite spremni od petka ili ponedjeljka na susrete sa Rakom.

Jarac

Jarčevi imaju stav kada je posao u pitanju da ništa neće da mijenjaju. Tokom sedmice nije popularno da se pojavljujete u javnosti, posebno ako se bavite umjetnošću, javnim poslom, čak i politikom. Vikend i početak naredne sedmice su svakako bolji za vaše sazvježđe ukoliko želite da se pokažete kao jedan od najboljih.

Vodolija

Nije vam naklonjeno inostranstvo i putovanje. Oni koji rade u zemlji mogu da poprave svoje finansije ako se udruže sa prijateljem u poslovni projekat. Emotivno ste proračunati, želite u isto vrijeme da ste slobodni, da idete gdje vam srce želi i da imate nekog ko će vas čekati kod kuće.

Ribe

Sunce u znaku Ovna i dolazak proljeća u vašem prirodnom horoskopu daće otvaranje intuicije  i vizije vašem znaku. Nekako će vas nebo častiti i iz svake teške situacije ćete uspjeti da se izvučete ukoliko vam se nevolja desi, posebno kada su emocije u pitanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana