Дневни хороскоп за 24. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје жеље у друштву блиске особе. Све има своју границу или цијену, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте своју савјест, пријаће вам релаксација.

Бик

Имате добар предосјећај и са нестрпљењем очекујете емотивни сусрет. Пропратне компликације на путу до циља постају неважне када вас очекују успјешна признања или задовољство. Важно је да успоставите психофизичку равнотежу.

Близанци

Нема разлога да се олако поигравате нечијим осјећањима. Добро размислите, јер све што чините оставља “емотивни траг” у заједничком животу.

Дјелујете неповјерљиво према сарадницима, потребне су вам нове информације како бисте разјаснили заједничке дилеме. Важно је да изразите позитивну страну своје личности.

Рак

Неко вам шаље позитивне сигнале и са нестрпљењем очекује ваше присуство. Уживајте у емотивним контактима који вас испуњавају задовољством. Дјелујете самоувјерено, имате довољно енергије и добар предосјећај да се опробате у новим пословним ситуацијама. Приуштите себи неку омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Лав

Дјелујете резервисано и неповерљиво, али партнер нема намјеру да разувјерава ваше сумње. Недостаје вам добар увид у различите токове пословних догађаја. Прихватите нову лекцију о пословним односима. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Дјевица

Покушајте да разумијете нечију “емотивну слабост” или недостатак храбрости да одговори на ваше потребе. Будите стрпљиви. Очекују вас различити проблеми у комуникацији са сарадницима. Неко се труди да вас увјери у своје добре намјере. Важно је да остварите унутрашњу равнотежу.

Вага

Мимо своје воље, пристајете на компромисно рјешење или на варијанту коју предлаже ваш партнер. Одлажете своје послове због једне особе, али услуга коју чините не представља добро рјешење. Пријаће вам релаксација.

Шкорпија

Вама недостаје стрпљење, а вашем партнеру храброст да се суочи са заједничким проблемима. Смирите обостране страсти. Не допада вам се нечија улога у пословним сусретима, али не треба да се оптерећујете процјеном туђих вриједности. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Стријелац

Затајили сте пред вољеном особом и тражите ново оправдање за своје поступке. Одговор је у прилагођавању. Уколико вам је стало да побољшате свој однос са пословним партнерима, прихватите нечији савет и промијените досадашњу стратегију. Потребно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Јарац

Очекује вас добитак, али и резигнација. Лако вас је узнемирити и покренути на јачу емотивну реакцију. Превише бринете због нечијих ријечи или поступака. Ваша интересовања су практичне природе и непотребно форсирате одређене пословне ситуације. Размислите, све има своју цијену и улог. Пријаће вам боравак у природи или психофизичка релаксација.

Водолија

Нема потребе да се сукобљавате са блиском особом. Емотивне несугласице нису значајне за нове догађаје. Потребна вам је сарадничка подршка. Уколико сте довољно разумни, прихватите корисну сугестију и угледајте се на једну успјешну особу. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Рибе

Улазак у неку “забрањену зону”, али и порив за авантуром може да вас разочара. Имате амбициозне планове и нескромне жеље, међутим ваш успјех зависи од некога са стране. Подстичите код себе стрпљивост и самоконтролу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана