Dnevni horoskop za 24. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 24. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Sve ima svoju granicu ili cijenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Olakšajte svoju savjest, prijaće vam relaksacija.

Bik

Imate dobar predosjećaj i sa nestrpljenjem očekujete emotivni susret. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne kada vas očekuju uspješna priznanja ili zadovoljstvo. Važno je da uspostavite psihofizičku ravnotežu.

Blizanci

Nema razloga da se olako poigravate nečijim osjećanjima. Dobro razmislite, jer sve što činite ostavlja “emotivni trag” u zajedničkom životu.

Djelujete nepovjerljivo prema saradnicima, potrebne su vam nove informacije kako biste razjasnili zajedničke dileme. Važno je da izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Rak

Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju zadovoljstvom. Djelujete samouvjereno, imate dovoljno energije i dobar predosjećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Djelujete rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema namjeru da razuvjerava vaše sumnje. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja. Prihvatite novu lekciju o poslovnim odnosima. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Djevica

Pokušajte da razumijete nečiju “emotivnu slabost” ili nedostatak hrabrosti da odgovori na vaše potrebe. Budite strpljivi. Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa saradnicima. Neko se trudi da vas uvjeri u svoje dobre namjere. Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Vaga

Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rješenje ili na varijantu koju predlaže vaš partner. Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rješenje. Prijaće vam relaksacija.

Škorpija

Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite obostrane strasti. Ne dopada vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procjenom tuđih vrijednosti. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Strijelac

Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promijenite dosadašnju strategiju. Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Jarac

Očekuje vas dobitak, ali i rezignacija. Lako vas je uznemiriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih riječi ili postupaka. Vaša interesovanja su praktične prirode i nepotrebno forsirate određene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cijenu i ulog. Prijaće vam boravak u prirodi ili psihofizička relaksacija.

Vodolija

Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom. Emotivne nesuglasice nisu značajne za nove događaje. Potrebna vam je saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspješnu osobu. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe

Ulazak u neku “zabranjenu zonu”, ali i poriv za avanturom može da vas razočara. Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim vaš uspjeh zavisi od nekoga sa strane. Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana