Дневни хороскоп за 23. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Ви сте главна звијезда Мартовских идеја, прољећне равнодневице и почетка астролошке нове године уласком Сунца у знак Овна. Пуни сте енергије и на добром путу да боље организујете свој живот. У томе ће вам помоћи састанак Венере и Јупитера у вашем знаку.

Бик

Венера ће се у Овну састати са Јупитером у добром аспекту, који је спој велике и мале среће, што дјелује на Овнове, Бика и Вагу, Стријелца и Рибе. Меркур и Сатурн истог дана треба да заврше неке своје увиде и лекције, да би Меркур након тога ушао у Рибе и заћутао.

Близанци

Неке преваре, пословне лажи, биће разоткривене. Ово је тренутак истине, немојте више трошити енергију на “Потемкинова села”. Послије смислите шта желите и то ћете у наредном периоду остварити. Доживјећете велике промјене у каријери, ваша хаотична ситуација на послу ће се довести у ред.

Рак

Љубав може планути на послу. Старе ране и повреде напустите уласком у нове пројекте, што доноси бенефите. Бићете у могућности да обавите важну кореспонденцију, резервишете свој боравак на важном путу или обавите значајне разговоре. Постоји могућност да вас неко увуче у сукоб и искористи ваш недостатак енергије.

Лав

За Лавове је почетак прољећне равнодневице и астролошке нове године проналажење нове животне сврхе и лично значајан догађај јер се њихова владајућа планета налази у егзалтацији у знаку Овна, а прати је млад Мјесец који обожава Сунце и знак је нових почетака.

Дјевица

Као да сте били заглављени у муљу. Добре вијести на кредитном пољу, пољу туђег новца, насљедства и алиментације. Разведенима могућа љубав након брачног бродолома. Каријера узлијеће, када се покреће са мртве тачке након седам мјесеци, преузимањем иницијативе, која личи на буђење из зимског сна.

Вага

Ваге имају прилику да успију на плану партнерстава, и пословног и личног, а многи припадници вашег знака почеће да раде са својом другом половином. Неки из вашег јата успјеће да пронађу коначно, након много покушаја, господина правог. Имаћете среће на суду, а неке неправде биће исправљене. Ви ћете добити сатисфакцију.

Шкорпија

Бићете фаворизовани од стране жена, учитеља, експерата и странаца. Слабе тачке вашег радног мјеста биће превазиђене и отклоњене, или ће се болни недостаци свакодневне рутине прекомпоновати у повољне, а колеге ће постати много услужније и љубазније према вама. Ваше емоције, без обзира да ли имате или немате партнера, су у хаосу.

Стријелац

Нове љубави ће вас исцијелити. У вашој каријери једно значајно поглавље ће се завршити. Свакодневни послови крајем мјесеца, почев од 25. марта биће у знаку динамичних, интересантних послова преко интернета, које ћете започети необавезно, можда помажући пријатељима, или ће вам посао бити као игра, добитак на лутрији.

Јарац

Ментално, не осјећате се најбоље и потребна вам је осама. Уједно, период испред вас у трајању од двије и по године није најбољи за куповину нових кола, али ни половних, јер у том случају купујете мачка у врећи. Вријеме је да средином мјесеца сазнате праву истину о својим подређенима, који забушавају, не раде добро, при томе вас лажу или поткрадају.

Водолија

Уназад неколико година Сатурн вам је наметао ограничења, док ће Плутон вашој будућности дати интензитет и дубину која вам је недостајала. Први пут пратите овај двадесетогодишњи транзит свјесно, знајући за ову планету, али он је и прије тога донио индустријску и Француску револуцију.

Рибе

Многе дугове ћете исцијелити. Важно је да се финансијски организујете на годишњем нивоу, почев од дана прољећне равнодневице. Могуће је да љубав остварите преко интернета и да будете онлајн са ближњима и особама које волите. У односима и партнерствима развијајте умијеће прилагођавања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана