Dnevni horoskop za 23. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 23. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Vi ste glavna zvijezda Martovskih ideja, proljećne ravnodnevice i početka astrološke nove godine ulaskom Sunca u znak Ovna. Puni ste energije i na dobrom putu da bolje organizujete svoj život. U tome će vam pomoći sastanak Venere i Jupitera u vašem znaku.

Bik

Venera će se u Ovnu sastati sa Jupiterom u dobrom aspektu, koji je spoj velike i male sreće, što djeluje na Ovnove, Bika i Vagu, Strijelca i Ribe. Merkur i Saturn istog dana treba da završe neke svoje uvide i lekcije, da bi Merkur nakon toga ušao u Ribe i zaćutao.

Blizanci

Neke prevare, poslovne laži, biće razotkrivene. Ovo je trenutak istine, nemojte više trošiti energiju na “Potemkinova sela”. Poslije smislite šta želite i to ćete u narednom periodu ostvariti. Doživjećete velike promjene u karijeri, vaša haotična situacija na poslu će se dovesti u red.

Rak

Ljubav može planuti na poslu. Stare rane i povrede napustite ulaskom u nove projekte, što donosi benefite. Bićete u mogućnosti da obavite važnu korespondenciju, rezervišete svoj boravak na važnom putu ili obavite značajne razgovore. Postoji mogućnost da vas neko uvuče u sukob i iskoristi vaš nedostatak energije.

Lav

Za Lavove je početak proljećne ravnodnevice i astrološke nove godine pronalaženje nove životne svrhe i lično značajan događaj jer se njihova vladajuća planeta nalazi u egzaltaciji u znaku Ovna, a prati je mlad Mjesec koji obožava Sunce i znak je novih početaka.

Djevica

Kao da ste bili zaglavljeni u mulju. Dobre vijesti na kreditnom polju, polju tuđeg novca, nasljedstva i alimentacije. Razvedenima moguća ljubav nakon bračnog brodoloma. Karijera uzlijeće, kada se pokreće sa mrtve tačke nakon sedam mjeseci, preuzimanjem inicijative, koja liči na buđenje iz zimskog sna.

Vaga

Vage imaju priliku da uspiju na planu partnerstava, i poslovnog i ličnog, a mnogi pripadnici vašeg znaka počeće da rade sa svojom drugom polovinom. Neki iz vašeg jata uspjeće da pronađu konačno, nakon mnogo pokušaja, gospodina pravog. Imaćete sreće na sudu, a neke nepravde biće ispravljene. Vi ćete dobiti satisfakciju.

Škorpija

Bićete favorizovani od strane žena, učitelja, eksperata i stranaca. Slabe tačke vašeg radnog mjesta biće prevaziđene i otklonjene, ili će se bolni nedostaci svakodnevne rutine prekomponovati u povoljne, a kolege će postati mnogo uslužnije i ljubaznije prema vama. Vaše emocije, bez obzira da li imate ili nemate partnera, su u haosu.

Strijelac

Nove ljubavi će vas iscijeliti. U vašoj karijeri jedno značajno poglavlje će se završiti. Svakodnevni poslovi krajem mjeseca, počev od 25. marta biće u znaku dinamičnih, interesantnih poslova preko interneta, koje ćete započeti neobavezno, možda pomažući prijateljima, ili će vam posao biti kao igra, dobitak na lutriji.

Jarac

Mentalno, ne osjećate se najbolje i potrebna vam je osama. Ujedno, period ispred vas u trajanju od dvije i po godine nije najbolji za kupovinu novih kola, ali ni polovnih, jer u tom slučaju kupujete mačka u vreći. Vrijeme je da sredinom mjeseca saznate pravu istinu o svojim podređenima, koji zabušavaju, ne rade dobro, pri tome vas lažu ili potkradaju.

Vodolija

Unazad nekoliko godina Saturn vam je nametao ograničenja, dok će Pluton vašoj budućnosti dati intenzitet i dubinu koja vam je nedostajala. Prvi put pratite ovaj dvadesetogodišnji tranzit svjesno, znajući za ovu planetu, ali on je i prije toga donio industrijsku i Francusku revoluciju.

Ribe

Mnoge dugove ćete iscijeliti. Važno je da se finansijski organizujete na godišnjem nivou, počev od dana proljećne ravnodnevice. Moguće je da ljubav ostvarite preko interneta i da budete onlajn sa bližnjima i osobama koje volite. U odnosima i partnerstvima razvijajte umijeće prilagođavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana