Дневни хороскоп за 23. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Размислите на који начин треба да шармирате или одобровољите љубавног партнера. Не будите разметљиви пред сарадницима, на вријеме затражите нечију моралну или материјалну подршку. Пријаће вам психофизичка релаксација и нека спортска активност.

Бик

У емотивном смислу смета вам сазнање да вољеној особи недостаје инспирација, храброст или искреност. Немојте дозволити да вас неко обавезује на сарадњу која не испуњава ваше критеријуме и очекивања. Пријаће вам промјена и релаксација.

Близанци

Нема потребе да бјежите пред истином или да потискујете своје емотивне жеље. Све има здраву границу, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте савјест, пријаће вам повјеравање.

Рак

Без обзира на изненадни занос, избјегавајте емотивне изазове или кокетирање са особом која има необичну репутацију. Најбоље је да останете уздржани пред необичним идејама или у сусрету са сарадницима који не испуњавају ваше критеријуме. Сувише се оптерећујете, потребна вам је релаксација.

Лав

Сусрет са једном особом више подсјећа на игру “емотивног прикривања” и тестирања, него на искрену размјену осјећања. Налазите се пред новом пословном дилемом. Избјегавајте такмичарске ситуације, посебно када не располажете провјереним информацијама. Посветите пажњу ведрим садржајима, опустите се.

Дјевица

Не желите да покажете своје “слабости”. Стало вам је до неког, али емотивни епилог зависи од расположења те особе. Улажете велики напор и енергију у своје пословне циљеве, али околина не схвата озбиљно ваше намјере. Будите реални у својим процјенама, избјегавајте стресне ситуације.

Вага

У сусрету са вољеном особом све може да се промијени на једноставан начин, покажите добру вољу и спремност на прилагођавање. Неко вас доводи у незахвалну ситуацију и почиње да вас иритира својим понашањем. Потрудите се да остварите своје намјере. Важно је да сачувате присебност духа.

Шкорпија

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати “љубавне ребусе” који оптерећују вољену особу. Самопоуздање које осјећате дјелује позитивно и на вашу околину. Умијете да се затекнете у одлучујућем тренутку на правом мјесту. Осјетићете психолошко олакшање, тек након искреног повјеравања са блиском особом.

Стријелац

Важно је да правилно одговорите на нечија питања. Изненадите свог партнера на начин који прија заједничким потребама и укусу. Ваши сарадници имају различито мишљење о рјешавању заједничког проблема. Потребно је да осмислите добар план. Избјегавајте ситуације које вас превише исцрпљују, опустите се.

Јарац

Немојте ускраћивати породици или партнеру могућност за забаву. Покажите више слуха за нечија емотивна интересовања. Понуђене су вам нове идеје за пословну сарадњу. Преиспитујете узајамно повјерење и своје професионалне способности. Подстичите код себе ведар дух, као подстицај за добро расположење.

Водолија

Попустљивост пред вољеном особом не представља знак емотивне слабости. Оптерећујете се погрешним идејама. Умијете да направите добру процјену у пословним преговорима. Размислите у ком правцу треба да тражите нове одговоре и рјешења. Потребно је да се растеретите сувишних брига и да олакшате своју савјест.

Рибе

У сусрету са вољеном особом све изгледа скоро идеално, не треба да кварите утисак о заједничкој срећи. Понекад је нужно употребити “тајну формулу” која доноси велики успјех и лично задовољство. Докажите да посједујете професионалне манире. Важно је да побољшате своју психофизичку форму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана