Dnevni horoskop za 23. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 23. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Razmislite na koji način treba da šarmirate ili odobrovoljite ljubavnog partnera. Ne budite razmetljivi pred saradnicima, na vrijeme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Prijaće vam psihofizička relaksacija i neka sportska aktivnost.

Bik

U emotivnom smislu smeta vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Nemojte dozvoliti da vas neko obavezuje na saradnju koja ne ispunjava vaše kriterijume i očekivanja. Prijaće vam promjena i relaksacija.

Blizanci

Nema potrebe da bježite pred istinom ili da potiskujete svoje emotivne želje. Sve ima zdravu granicu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Olakšajte savjest, prijaće vam povjeravanje.

Rak

Bez obzira na iznenadni zanos, izbjegavajte emotivne izazove ili koketiranje sa osobom koja ima neobičnu reputaciju. Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koji ne ispunjavaju vaše kriterijume. Suviše se opterećujete, potrebna vam je relaksacija.

Lav

Susret sa jednom osobom više podsjeća na igru “emotivnog prikrivanja” i testiranja, nego na iskrenu razmjenu osjećanja. Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Izbjegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete provjerenim informacijama. Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Djevica

Ne želite da pokažete svoje “slabosti”. Stalo vam je do nekog, ali emotivni epilog zavisi od raspoloženja te osobe. Ulažete veliki napor i energiju u svoje poslovne ciljeve, ali okolina ne shvata ozbiljno vaše namjere. Budite realni u svojim procjenama, izbjegavajte stresne situacije.

Vaga

U susretu sa voljenom osobom sve može da se promijeni na jednostavan način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagođavanje. Neko vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da vas iritira svojim ponašanjem. Potrudite se da ostvarite svoje namjere. Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Škorpija

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati “ljubavne rebuse” koji opterećuju voljenu osobu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu. Umijete da se zateknete u odlučujućem trenutku na pravom mjestu. Osjetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog povjeravanja sa bliskom osobom.

Strijelac

Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Iznenadite svog partnera na način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu. Vaši saradnici imaju različito mišljenje o rješavanju zajedničkog problema. Potrebno je da osmislite dobar plan. Izbjegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju, opustite se.

Jarac

Nemojte uskraćivati porodici ili partneru mogućnost za zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja. Ponuđene su vam nove ideje za poslovnu saradnju. Preispitujete uzajamno povjerenje i svoje profesionalne sposobnosti. Podstičite kod sebe vedar duh, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Umijete da napravite dobru procjenu u poslovnim pregovorima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rješenja. Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da olakšate svoju savjest.

Ribe

U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Ponekad je nužno upotrebiti “tajnu formulu” koja donosi veliki uspjeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posjedujete profesionalne manire. Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana