Дневни хороскоп за 21. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Солидан дан је пред већином Овнова да се у свом енергичном ритму размахну на више пословних страна. Наглашени су послови са иностранством. Прилике за упознавање нових симпатичних особа требало би да буде и овог дана, али осим флерта не очекујте битније помаке.

Бик

Нешто ћете морати да исправљате, пазите да не претјерате са реакцијом према сарадницима без обзира колико сте у праву. Аспекти су повољни да се посветите љубавној сфери на начин који вам највише одговара и спроведете бар једну жељену акцију у дјело.

Близанци

Придржавајте се реалних чињеница уз што мање приче да не бисте рекли нешто што не треба и себи закомпликовали ситуацију, посебно када је комуникација са вама битним пословним сарадницима у питању.

Рак

Могући су застоји по вама битним питањима, нарочито када су договори и папирологија у питању. Ништа од секирања, прихватите ово као тренутно лош период.  И када је сфера љубави у питању неки пут је добро реално сагледати ситуацију у којој сте, помирити се са тренутним стањем и онда наставити даље.

Лав

Врло добар дан је пред Лавовима да своје зацртане планове и циљеве остваре на сасвим задовољавајући начин и коначно покрену неки посао који је одавно био на чекању.

Дјевица

Могу вам се данас отворити неки нови послови за сарадњу или пројекти са иностранством. Уколико је неопходно, потражите савјет од неког кога сматрате ауторитетом или од надређеног, имаћете подршку.

Вага

Сјајан дан бисте могли да очекујете у сфери љубави, па ето мотивације да се по том питању ангажујете и уживате у размјени најфинијих емоција са особом која вам се допада јер просто зрачите.

Шкорпија

Завршавајте све што је заостало, пресијеците неке приче, завршите са формалностима, припремајте се да дајете неупоредиво више енергије и воље него до сада и успјех ће доћи.

Стријелац

Неки од вас ће уз мало среће моћи да ставе тачку на послове и пројекте који их оптерећују и коче у пословном успону већ неко вријеме. Пријало би вам дружење са пријатељима, организујте неки излазак, а може и кућна варијанта.

Јарац

Већи дио овог дана Јарчеви би требало да имају додатне мотиве за завршавање заосталих пословних обавеза из претходног периода уколико их има. Вријеме је да окренете нови пословни лист.

Водолија

Ваше лидерске способности данас би могле доћи до изражаја, посебно када су нови пословни договори у питању. За вас никад нема изненађења. Излазите заједно, дружите се са особама које су вам драге, будите привржени једно другом и уживајте.

Рибе

Таман завршите једно, а онда вам може искрснути нешто друго, таман друго оно треће и тако се цијели дан могу низати обавезе и неочекиване ситуације. Корак по корак, без нервозе и ријешићете све.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана