Dnevni horoskop za 21. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 21. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Solidan dan je pred većinom Ovnova da se u svom energičnom ritmu razmahnu na više poslovnih strana. Naglašeni su poslovi sa inostranstvom. Prilike za upoznavanje novih simpatičnih osoba trebalo bi da bude i ovog dana, ali osim flerta ne očekujte bitnije pomake.

Bik

Nešto ćete morati da ispravljate, pazite da ne pretjerate sa reakcijom prema saradnicima bez obzira koliko ste u pravu. Aspekti su povoljni da se posvetite ljubavnoj sferi na način koji vam najviše odgovara i sprovedete bar jednu željenu akciju u djelo.

Blizanci

Pridržavajte se realnih činjenica uz što manje priče da ne biste rekli nešto što ne treba i sebi zakomplikovali situaciju, posebno kada je komunikacija sa vama bitnim poslovnim saradnicima u pitanju.

Rak

Mogući su zastoji po vama bitnim pitanjima, naročito kada su dogovori i papirologija u pitanju. Ništa od sekiranja, prihvatite ovo kao trenutno loš period.  I kada je sfera ljubavi u pitanju neki put je dobro realno sagledati situaciju u kojoj ste, pomiriti se sa trenutnim stanjem i onda nastaviti dalje.

Lav

Vrlo dobar dan je pred Lavovima da svoje zacrtane planove i ciljeve ostvare na sasvim zadovoljavajući način i konačno pokrenu neki posao koji je odavno bio na čekanju.

Djevica

Mogu vam se danas otvoriti neki novi poslovi za saradnju ili projekti sa inostranstvom. Ukoliko je neophodno, potražite savjet od nekog koga smatrate autoritetom ili od nadređenog, imaćete podršku.

Vaga

Sjajan dan biste mogli da očekujete u sferi ljubavi, pa eto motivacije da se po tom pitanju angažujete i uživate u razmjeni najfinijih emocija sa osobom koja vam se dopada jer prosto zračite.

Škorpija

Završavajte sve što je zaostalo, presijecite neke priče, završite sa formalnostima, pripremajte se da dajete neuporedivo više energije i volje nego do sada i uspjeh će doći.

Strijelac

Neki od vas će uz malo sreće moći da stave tačku na poslove i projekte koji ih opterećuju i koče u poslovnom usponu već neko vrijeme. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima, organizujte neki izlazak, a može i kućna varijanta.

Jarac

Veći dio ovog dana Jarčevi bi trebalo da imaju dodatne motive za završavanje zaostalih poslovnih obaveza iz prethodnog perioda ukoliko ih ima. Vrijeme je da okrenete novi poslovni list.

Vodolija

Vaše liderske sposobnosti danas bi mogle doći do izražaja, posebno kada su novi poslovni dogovori u pitanju. Za vas nikad nema iznenađenja. Izlazite zajedno, družite se sa osobama koje su vam drage, budite privrženi jedno drugom i uživajte.

Ribe

Taman završite jedno, a onda vam može iskrsnuti nešto drugo, taman drugo ono treće i tako se cijeli dan mogu nizati obaveze i neočekivane situacije. Korak po korak, bez nervoze i riješićete sve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana