Дневни хороскоп за 21. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Боље да прихватите партнерову идеју, него да правите љубоморну сцену. Немојте се заваравати да је истина све што чујете. Прија вам­ витаминска исхрана.

Бик

Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје жеље у друштву блиске особе. Све има своју границу или цијену, тако и радна етика само под одређеним условима. Пријаће вам релаксација.

Близанци

Потребан вам је тренутак инспирације да покренете лавину нечијих осјећања и да осјетите интимну срећу. Стало вам је да се понашате као перфекциониста. Налазите се у сјајној форми.

Рак

Уколико вам је стало да обрадујете партнера, размислите на који начин треба да представите своје идеје. Објашњавате ствари које ваша околина добро познаје. Важно је да правилно каналишете своју енергију.

Лав

Немојте дозволити да вас нечије понашање испровоцира на погрешну емотивну реакцију. Покушавате да одредите своје мјесто у пословним круговима. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Дјевица
Нема разлога да очекујете превише разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Избјегавајте непотребан ризик на који вас наговарају поједини сарадници. Посветите пажњу неким ведрим садржајима који позитивно утичу на вас.

Вага

Немојте дозволити да вас неко емотивно заварава. Имате добре идеје и предлажете корисна рјешења, али неко од сарадника не жели да се повинује вашем утицају. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Шкорпија

Добра воља чини чуда и довољно је да видите осмијех задовољства на лицу драге особе и да осјетите нову креативну инспирацију. Понекад вам недостаје самопоуздање и смисао за практичном оријентацијом. Избјегавајте различите ситуације које вас

психички узнемиравају.

Стријелац

У афекту немојте чинити ствари које иритирају вољену особу. Брзоплето сте прихватили нечију понуду и сада вам преостаје да жалите због онога што сте рекли. Пријаће вам спортска активност.

Јарац

Нема потребе да се додатно оптерећујете нечијим коментарима. Не можете да водите главну ријеч или да постављате неке нове услове. Избјегавајте додатне обавезе које вас сувише замарају.

Водолија

Партнер нема намјеру да стрпљиво чека на вашу одлуку, већ преузима изненађујући корак и иницијативу. Ваша основна интересовања су практичне природе. Потребно је да уносите више течности и витамина у исхрану.

Рибе

Потребно је да се придржавате провјерених стандарда. Уколико се већ упоређујете са околином, знајте да је ваша предност та што избјегавате стереотипно понашање. Важно је да поправите расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана