Dnevni horoskop za 21. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 21. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Bolje da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete. Prija vam­ vitaminska ishrana.

Bik

Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Sve ima svoju granicu ili cijenu, tako i radna etika samo pod određenim uslovima. Prijaće vam relaksacija.

Blizanci

Potreban vam je trenutak inspiracije da pokrenete lavinu nečijih osjećanja i da osjetite intimnu sreću. Stalo vam je da se ponašate kao perfekcionista. Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, razmislite na koji način treba da predstavite svoje ideje. Objašnjavate stvari koje vaša okolina dobro poznaje. Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

Lav

Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Pokušavate da odredite svoje mjesto u poslovnim krugovima. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Djevica
Nema razloga da očekujete previše razumijevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Izbjegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju pojedini saradnici. Posvetite pažnju nekim vedrim sadržajima koji pozitivno utiču na vas.

Vaga

Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Imate dobre ideje i predlažete korisna rješenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje vašem uticaju. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Škorpija

Dobra volja čini čuda i dovoljno je da vidite osmijeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osjetite novu kreativnu inspiraciju. Ponekad vam nedostaje samopouzdanje i smisao za praktičnom orijentacijom. Izbjegavajte različite situacije koje vas

psihički uznemiravaju.

Strijelac

U afektu nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli. Prijaće vam sportska aktivnost.

Jarac

Nema potrebe da se dodatno opterećujete nečijim komentarima. Ne možete da vodite glavnu riječ ili da postavljate neke nove uslove. Izbjegavajte dodatne obaveze koje vas suviše zamaraju.

Vodolija

Partner nema namjeru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima iznenađujući korak i inicijativu. Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u ishranu.

Ribe

Potrebno je da se pridržavate provjerenih standarda. Ukoliko se već upoređujete sa okolinom, znajte da je vaša prednost ta što izbjegavate stereotipno ponašanje. Važno je da popravite raspoloženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana